Wednesday, December 15, 2010

Susu Tepung FearnLeaf - Harga Promosi

Lyna minum susu nie...
So far, iniler paling murah ai penah dapat... RM17.79... terus rembat 4 pek
biasa kami beli, paling murah pun dapat kat kedah, kedai sinsei - RM18.50 satu pek...
So, sape2 anak yang minum susu nie, boleh terjah Carefour yer...

Syariza, anak kita minum susu yang sama kan... dah memborong ke?

6 comments:

Ayah Zaidi & Ummi Zayda said...

mamalyna..ok x anak u minum susu ni..
anak saya minum dugro,ingt cam nak tukar fernleaf plak..saje tukar selera..ok x?

Fieza79 said...

suma carrefour ke..ee nak g terjah jugak..!

syariza09 said...

eehhh...ye ker? murah nie..harus diterjahhh..thanks ejan :D

::Mamalyna:: said...

ayahzaidi, so far okey.. ai ambik madu... poo poo lyna pun okey jer... lyna tak boleh minum ape2 brand dari dumex cos die buat lyna sembelit..

::Mamalyna:: said...

fieza, rasanya semua ca4 kut...
terjah2.. murah tue

::Mamalyna:: said...

syariza, murah tue! ahad, ejan pegi, rege tue, semalam ejan pegi, rege tue lagik...terus borong...tp takde giftler..