Thursday, December 23, 2010

Rembatan Di Mines

 Tak jalan beria-ria pun kat MINES semalam coz hajat di hati memang nak cari baju lyna jer dan tetiba MamaLyna TERSAMBAR sehelai baju....hehehhe....

P mines nie, tak salah kalo tak terjah ke kedai MINI PINK.... walaupun ai agak nak muntah bila melihat susunan baju lyna yg banyak pink tue, tp dah pink tue cantik, menarik... ai pejam mata n rembat jugak baju kaler pink....
 Suar pink kotak2... koleksi suar kotak2 kedua buat lyna
 baju pulkadot pink buat lyna...
 kat MINES skang nie, sibuk nak sambut krismas nie kan, so meka wat pertunjukan Mr. BEAN...
gambo blur...tp nampakler muka Mr. Bean tue..

Terima kasih buat ayahlyna coz mengerti pantun mantun ai semalam... n tq coz belanja baju lyna n baju ai.... pehni belanja lagi yer....

Jgn dilupa 'JANJI' yang satu tu yer... Esok ai tuntut tau!!!

12 comments:

MRS. K said...

mana baju mak nyer?

::Mamalyna:: said...

k, hehehe...baju maknyer dalam mesin dah, ehhehe

Huda said...

ala comelnye polkadot :)

Cik Puan Nurul said...

wah comel la suar kotak2 tuh..sini ok ke harganya n kualitinye sekalik hehe..terasa nak belikan si kenit tu baju baru gak ni..lagik2 dia asek nk pakai baju lawoo je kat umah hahah.

eima said...

besh nye ade gegirl .. bj cantek2 ...

nk tgk bj mama plak ..

MrS. F!zA said...

rasa thu kedai pink tu! mmg geram bila msuk kedai tu! tggu ank gurl plk lah..hihi

*azni* said...

wahh,berjaya jugak pantun tu..

ummiaqeef said...

wah...bestnye....pinkish!

azura samsuddin said...

comel polkadot tu, aina de 1 polkadot tupun org hadiahkan sama gak brand mini pink.. bolehlah nak singgah mini pink kalo p mines hehehe

Mama AqiL said...

wah shopping lagi yea..ai like..

sKrg nie mmg kena main hint2 kat blog or fb tuk kasik hubby faham kan..kan.. ai like tooo...

Hmmm..wei..aku dh g PICC..sgt tak BEST..ai g ngan hubby

Adyshariz said...

shopping ke..best ya

suka jalan2 kat sana, tapi jauh dr umah la pulak..

mamaacha said...

saya pun suka gi kedai ni