Thursday, December 23, 2010

Heppi Holidays!!!

Malam ni, Mak Tok, Tok Wan, Cik Nani, Cik Wan dan Paksu datang putrajaya...
Esok plak, Mama ngan Ayah CUTI... so lyna pun cuti dari p taska.... lyna seronok sangat coz ituler yang memang lyna idam hari2.... Plannyer esok, kami semua nak p jalan2 kat Key El....
Pehtu Hari Sabtu, kami akan cuti-cuti malaysia di PD.... apartment dah dibook... stay sana 3 hari 2 malam... Ayah pun dah belikan lyna peralatan main pasir.... nanti bolehler lyna belajar wat castle... Mak Tok n Tok Wan lagi dasatttttt... mereka umpama bawak peti ais bergerak ke umah lyna.... dengar kata, Mak Tok dan Tok Wan bawak 3 ekor ikan besaq2 coz nanti nak bakar2 kat pantai.... pehtu ada lagi makanan lain.... Tak sabaqnyer...... yang penting mesti ada karipap dan samosa buat lyna kan....

Lyna lagi tak sabaq nak manja2 ngan mereka semua... syok2... pehtu nanti kat sane leh mandi pool, best2!  Harap2 mereka cepat sampai umah malam nie, lyna try tido lewat coz boleh sambut mereka sampai... tido lewat, takpe coz esok pun boleh bangun lewat, hehehe

8 comments:

*azni* said...

syok nye bercuti..nak ikut boley?

azura samsuddin said...

besh tu ejan, selamat bercuti...

eima said...

cucu sorg ...
besh nye mkn ikan bakar ..sedap ..kecur..kecur...
tambah2 air asam org kedah yg buat ,,sedap

Hezesuze said...

wah hepi holiday uols

Ya ALya said...

syoknya bercuti......FM PD 1 tau....hehhehehe

maszmadi said...

eee bestnyer cuti2 malaysia..... hm, sambut krismas kat PD ler lyna yerk..... buat castle tinggi2 tau, nanti suoh mama snap pic, pehtu post kat blog yerk, aunty nak tgok, tumpang swonok.. hehe

mummy_ayu said...

wah..seronoknya atok & nenek nak dtg..ramai2 gie jenjalan..pas tu gie picnic..sgt seronok..jagn lupa snap banyak2..and share kat cini..Happy holiday!!have fun!!

Anonymous said...

mak ngah lyna dah beli swimming suit..hehee..ley terjun ngn lyna nnti