Wednesday, December 22, 2010

Hadiah Anniversary

 something in red bling2
 Handphone Nokia C3
Wallpaper, harus letak gambo anak....walaupun yang tukang kasik adiah ni adalah bapak anak...

Dapat sebelum tarikh anniversary... time yg kami p mines beli kasut sukan asben tue.... saje hint2... sekali dapat...YAHOOOOOO!!!!

Tanyaler mane2 isteri, betapa hepinyer bila asben offer nak beli ape2ler as hadiah anniversary... Beli spender seikat 3 helai rege RM10 pun, pun dah boleh wat muka isteri tersengih...hehehhe

Mak Ngah Lyna,
Ni jer along kasik kat kak izan, tp mana boleh lawan mak ngah kan..... mak ngah adiah anniversary dapat bling2 mengerlip... taun ni dapat kat tangan, taun depan bling2 kat leher, lagi tahun depan, abis pak ngah salut mak ngah satu badan...

19 comments:

ummiaqeef said...

tahniah..hehehe

MRS. K said...

wahwahwah.. henpon baru..

jangan pasang sound kuat sangat sudah ler.. nanti orang cakap, macam die sorang je ade tepon. kekekeke...

::Mamalyna:: said...

ummiaqeef, toce2...

::Mamalyna:: said...

k, sila percaya yang ai pakai ringtone standard lagi nie, hehhee

Cik Puan Nurul said...

wah canggih2 bes dpt henpon baru me ni bkn xnk henpon baru tapi ngenangkan si kenit tuh suka sgt ngn henpon sorokla mana2 pun dia akn ngamuk2 duk pikir berpuluh kali gak nk beli henpon canggih2 ni hahaha..

Mama AqiL said...

Cover bling2 tu dpt skali ker jan..sgt cantik...

BestNye dpt tePon baru.. Jeles ai tau..

.:mama dhia:. said...

bestnyer dapat handphone baru...
bile la saye nak dapat adiah anniversary..
x penah dapat pun...
huhuhuhu...

eima said...

wahhh ....
besh..besh...
aku bila nk dpt tepon baru ...sedey ...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah best tu hadiah anniversary.. c3 lagi.. boleh berfacebook di mana2 jua.. best betul..

ejaMaria said...

best nya hadiah...
hepi anniversary...

mummy_ayu said...

wah..best tu dapat C3..happy anniversary!!

eMMe said...

hepi aniverseri,
wow, cantik beg hp, saya berkenan la sis, hehehehe....

aiDieNa said...

Wahhh.. henpon tue.. happy aniversary Ejan.. semoga jodoh kalian berpanjangan bahagia ke akhir hayat.. amin.. :)

@e_da said...

albertuahnya badan.. betul tu mamalieyna.. even hubby bg cincin suasa sekalipun dah happy gilerr ni lg handfon pulak.. bestnya

::Mamalyna:: said...

nurul, ni pun die asik nak main, tp ai sokmo sorok, ehhee

::Mamalyna:: said...

anum, alerrr num, phone ko lagi canggih! phone ko lagi mahal dari phone aku, hehehe

::Mamalyna:: said...

yana, insya allah, suatu hari nanti, p belai2 asben tue, hehehe

::Mamalyna:: said...

eima, ni pun puas ai berzikir masa ai jalan2 kat mines tue, hehe

Anonymous said...

hmm baru 1st anniversary..takut2 anniversary yang second apa pun tarak..haha