Tuesday, December 21, 2010

Beli Slurpee, Dapat Barang Free

Jom kita p Seven E, beli Slurpee Besar dan kengkawan akan dapat Penghadang Matahari nie secara percuma...
Sape tak suka barang free kan..

Slurpee kaler ijau, memang sedap!

10 comments:

Mrs. Hakim said...

awak beli kat 7-11 mana?? cun la plak.. haha, yes.. benda free sape xnak.. i nak..

ZanaNordin said...

wah......petang nie gark lari ke 7-11

JaSSNaNi said...

mmmm.. slurpee size ape? ade syarat ke? mmm.. nak singgah 7E balik ni.. :D

::Mamalyna:: said...

mel, ai beli kat 7E presint 15... berkali ai tanya asben, betul ke ni free... tp beli slurpee besow yer..

::Mamalyna:: said...

zana, hehe... terjah2 jgn tak terjah...

::Mamalyna:: said...

jass, asben yang beli, die kata beli saiz besar dapat barang tue free, beli jgn tak beli...hehee

mama tisya said...

suka gk slurpee ijao...color lain tk suka

::Mamalyna:: said...

erryn, betul..yg ijo tue sedap kan!! plz, terasa nak lari p 7E skang jugak...

Tie-Ibu wawanisolehah said...

semua cawangan ada ke ni...nak singgah ler

eima said...

dah lama tak tak mkn slurpee