Tuesday, December 21, 2010

Hasilnyer... Kepala Ai Bling2....

kat ENTRY ni ai bitau yang ai ada beli manik2 kan... tp jahitnyer belum lagi...
pehtu dalam wekend lepas, ada masa terluang...so gigihler ai menjahit sembat jer...

dan hasilnyer...
 ai pun letak manik2 ni secara susun berselang.... letak ikut suka janji okey sudah...
pandangan sisi...

*tudung nie dah beli lama... jenis kain tshirt, amat2 selesa pakai tp ai rasa cam boring plak, that's y ai tambah bling2... ujung manik2 tue ada lobang, so just jahit sembat jer... tak sampai 15 minit, sudah settle...

11 comments:

mama_auni said...

amboi batu permata atas pala..hehehe

Mrs. Hakim said...

baguslah ejan ni.. kreatif. ti mel pun nak try buat kat tudunglah. buat pembaharuan kan.. asyik plain je, nak gak try bling2.. hehehe

ZanaNordin said...

kreatif
at least tudung kosong tu nampak berseri2 kan.....

.:mama dhia:. said...

tudung lame tp berwajah baru..
org ade wat jugak tp pakai diamond2 yg kene seterika (bukan yg siap disusun)
tp nak carik manik besar2 cam akak punye la..lg cantik n lg blink2..
hehehe...

eima said...

ko nih klu ade modal bleh buka butik tau ... design tersendri ... wat pattern ....

::Mamalyna:: said...

eiza, heheh... ari ni akak paling mengerlip kat presint 2 tau...hehe... tak payah pakai lampu isyarat, pakai pala akak jer, hehehe

::Mamalyna:: said...

mel, sebab boring plainler, ai gigih cari manik yang senang dijahit tau..

::Mamalyna:: said...

zana, betul tu.. boring kosong, pehtu kaler die coklat plak...

::Mamalyna:: said...

yana, ooo, manik2 yang tu, akak dah lama pencen...skang, akak cari senang2 jer dik... tp manik2 besar nie kena tengok jenis jugak.. nak berkilat, regenyer mahal sikit...

yg besar, kaler oren tue, regenyer rm1.++, yg tue akak beli 4 jer, yg kecik2 tue 8 ketul = rm2.++

::Mamalyna:: said...

eima, hehhe.. nanti ai bukak kat bawah blok umah yer... ni suka2, boring tengok tudung lama, hehe

.:mama dhia:. said...

kak..saye link n3 ni yer...
jgn marah..