Wednesday, November 10, 2010

Tq Nad aka MamaZakwan

TQ  Nad coz sudi beli CRABSTICK POPIA homemade by me!
TQ Nad coz sudi wat entry pasal popia... Klik SINI
TQ Nad sebab dah goreng popia tue dan kata Nad, hero kesayangan die Zakwan suka makan

TQ...TQ...TQ...

6 comments:

Huda said...

cam huda ni duk manjung xdapatla order kan :( nak gak try kesedapannya yg dikagumi ramai itu :)

::Mamalyna:: said...

huda, ejan dah penah pos ke manjung... ada member keje kat jpj manjung, ejan pos ari nie, esok die dah dapat dah...

Huda said...

erm..leh try ni..crabstick tu maintain sedap ek..best nye..ok, nnti emel huda kat nhak_1103@yahoo.com detail camne nk order k :)

[-suziey-] said...

hiks..semakin berkembang ni..insyaAlllah akn bertambah maju :)

Nad @ MamaZakwan said...

apa pulak sampai buat2 entry ni kak ejan, hehe..saya saje je kasik promote..moga berkembang maju =)
ni org kampung teluk intan dah berkenan nak order ni..hehe

Gieyana said...

leh try nie..:D