Wednesday, November 10, 2010

Owwwhhhh....Abang Asmara

Semalam tengok cerita Asmara, ai tengok sambil tersengih2 hepi... over terlebih kan!hehehhe.... sangat2 best sebab Zalia dan berbaik ngan Asmara.... atau sebetulnya Zalia dah jatuh cinta ngan Asmara... Baik dan sabar jer Asmara tue.... Syok tengok mereka romantik jer... tp naik menyampah ngan ayah Zalia... die cam ada plan lain, sibuk nak bolot share Asmara... bila Asmara tak mo bagi, dimarahnya kat Asmara tue... pehtu geram kat akak die yg asik marah2 Asmara... tak abis nak marah2 jer... Tak sabar nak tunggu episod minggu depan, tengok preview Zalia kena langgar dan koma...

Dulu2 jejaka pujaan malaya si Adam (watak citer AdaMaya)...skang nie Abang Asmara plak kan....

Tp yang untungnyer, Mak Janda Maria Farida jugakler... syok peluk abang Asmara yg tough dan ensem nie..

6 comments:

@e_da said...

huhuuu minat giler citer ni.. hensem kan.. tetiba hubby jeles bila kita tgk citer ni.. hahahha

eima said...

haha ye eda laki mu jeles......hahah
laki aku tak dak prasaan pun ceh...

aku yg tak minat cite melayu pun ...bleh jd minat .... sanggup korban kan Vampire Diaries aku .... last2 smlm tgk dah abih pun dah start Ghost Whisperer(GW) season br ... sedey ... anyway GW pun best ...

pe motif abg melati tuh ... haha tak kena ngan jln cite arr ....watak buduh !!

Nigina said...

huhuhu i pun giler ngan Asmara nie.... fuhhh hensem bangat... laki i sampai kata awat i ni tergedik2 tu tgk Asmara tu hehehhehe....

Ati Masrif said...

tak penah tgk cite tu..
tak minat dgn dia...anak ikan maria..hahaha

Adlina Husaini said...

dia encem kan..tapi sayang murah sgt..

..nOj.. said...

boifren maria farida ke dia ni?

laki ni sape ek. tak penah nmpk pun