Thursday, November 11, 2010

Slot Akasia, Drama Chinta TV3 - Hari ini Last Episod

Petang nie last episod drama CHINTA
Syukur sebab CHINTA dah bebetul insaf (bukan fasha sandha sebenar yer, die kan ginie in the bottle, hehehe)...
Meh pakat ramai2 terpaku depan TV kul 6.30 - 7.30 mlm nie... mintakler xcuse tak yah masak ke ari nie ataupun just masak simple2 jer....
Ai rasa Chinta kawen ngan Rasul Iman, pehtu kejap jer  pehtu die ko coz die ada ketumbuhan otak kan... Kalo pengarah wat best, bolehler fasha tue sempat pregnant dan meninggal time bersalin ke atau ikut die punya sukaler nak arah camne kan.... siapa plak ai nak arah2 pengarah plak, hehehehee...

Minggu depan, dah citer lain... SERIBU KALI CINTA, lakonan Kamal Adli dan Intan Ladyana...

14 comments:

syawalsimpsons said...

2 la x sabar nak tengok arini...hehehhe...syawal pun dah tau dah time tgk citer 2...dah terpaku pun kat dpn TV..hahahhah

Ieza said...

salam....suka citer ni...penuh ngan emosi...

eima said...

tak brape nk semangat nk tgk... sbb cam dah tau ending sure tak besh....hahaha

anyway jrg aku tgk cite nih sbb fahim dah conquer tv ... pororo ngan dibo ...huh

Zimah said...

aku pun dok tunggu last episod..tp mostly ending cite melayu ni kurang best..tp xtau la kali ni..

*Miss Geli^ said...

ala, baru rini nikah, mati terus..si shada tu mengandung rupanya sebab dia kata mood swing kan??

nak bet?

nieda said...

hehehe...rasanya hari ni dia KO

[-suziey-] said...

oooo chinta mati ek..emm minta2 la chinta smpat pregnant n bersalin pastu meninggal..so sadatul bole jaga ngn iman..hiks..pepandai jek:p

syariza09 said...

ari ni last? alamak ...dh ler ari ni gak kena tgk en asben main boling...huhu camner ni..rasa nk skip jer psl boling teww

ummiaqeef said...

ai pun suke tgk..tp kadang2 kalau masak tu dpt dgr je la..kena letak tv 1 kat dapur gamaknye..hahaha..nti diorg kawen tau,pastu kan rasenye nti dia sempat preggy,pastu sempat dia tgglkan anak utk rasol ngan sada sblm dia mati coz de tumor tu..haha..amacam? leh jd director x? wakakakaka....

health-beauty-slimming said...

salam perkenalan,
saye suka gak tgk citer ni,yg penting ending nye kena tau,

Fieza79 said...

ending nya mesti la chinta kawen jgk dgn rasul...alorr tk best la lps ni dh tkda chinta...

.::Lynn::. said...

rasa chinta mandi dan saadah pegnent...
**suka2 aku jea nak buat cerita sendiri... hahahhahahahhaha

Zimah said...

yg pasti chinta kawin gak ngn rasul iman setelah 10thn menderita..saadah pregnent..mak pak rasul iman punya la suka..hehe..dah tau sket2..ending..ni confirm..














p/s: tgk sipnosis kat utusan..haha..

aiDieNa said...

Wah.. drama Melayu nie boleh predict kan ending dia.. hehehe.. akak pon rasa Chinta tu nanti mati dan Saada tu ngandung..