Thursday, November 11, 2010

HAPPY DEEPAVALI Versi Lyna

Ni antara hasil xtvt lyna kat taska... taska nie, kalo ada kerja anak2, die tampaller kat luar kasik mak pak tengok kut... tp kalo dah mak pak cam ai nie, bukan setakat tengok...dah sampai depan taska, tengok ada hasil keje anak, sanggup patah balik ke kete ambik tepon untuk snap gambo, ehhehee... biasaler, excited terlebih!!!

Ni hasil keje budak 2 tahun, lyna ngan kengkawan die tp ai snap yg hasil lyna punya jelah kan... tak pasti yang mana lyna bebetul kaler...nampak cantik jer, semua dalam kotak.... kalo kat umah, usah setakat kotak, dinding ngan kusyen kusi pun die p conteng.... ke die just kaler yg part api oren tue jer, hehehehe... First thing ai tengok kalering lyna nie, terus ai gelak... kombinasi kaler yang bebetul 'deepavali'.... kuning terang ngan ijau striking... boleh kengkawan imagine... memang nala punya terang....

Camni punya kaler pun, mama tetap bangga ngan mu nak, heheheee...
Ye Ye o jer mamalyna nie kan...

6 comments:

Pn. Zana said...

ok la tu mamalyna.:D

kat taska my son x de puk colur2 cm gtu .huhu

qasehadam @ nurul said...

pandaiiiinyee pasnih tampal kat peti ais..suke tgk bebudak kecik nye hasil tgn sungguh jujurrr

eima said...

serius pandai ...
umur baru 2 tahun dah kaler tak kuar2 sgt ..cantek ...

Nad @ MamaZakwan said...

pandai lyna.. :)

Hezesuze said...

kira ok latuh uols..clever girl

BIONIC WOMEN said...

pandainya lyna color...
Dhiya kat rumah ni, segala dinding dah xder rupa..ader jer abstrak yg dia buar..serupa lyna ler..kusyen, meja abis dia kaler..huhuhu
tapi bila suh kaler lukisan, dia gi conteng sajer..x best ler mama, kecik jer kertas, dhiya nak lukis besar..tu dia jawab bila mrah dia lukis kat dinding, suh lukis atas kertas.