Monday, November 1, 2010

Semoga PM Malaysia Cepat Sembuh...

PM kita iaitu Dato' Seri Najib, telah dijangkiti 'CHICKEN POX'... sekarang beliau telah dikuarantin dan berehat di rumah sahaja.... Semoga beliau cepat sembuh... harap2 takdelah banyak sangat parut kat muka beliau... dahler beliau berkulit cerah dan putih....

Teringat ai dulu penah kena chicken pox tahun 2003... masa tue dah keje gomen pun... muka penuh ngan parut... seminggu naik keje, kena plak p kursus induksi.... time tue, satu krim pun ai tak calit kat muka... ai cuma pakai bedak nasila jer.... nasib baik parut cepat hilang, cuma adaler satu parut kekal kat area hidung....

12 comments:

Hezesuze said...

uiks dah tua baru nak kena ke PM..?? hehehehehe

ssemoga cepat smbuh ye....

.:mama dhia:. said...

dah tua baru kena...
pandai sungguh die elakkan penyakit tu dulu tp tetap kene kan??
tp sian plak aek...dah tua lagi susah nak ilang parut..
moge PM cepat sembuh..

..nOj.. said...

lorr ye ke. sian nye dia. hehehe

::Mamalyna:: said...

heze, tu ler... semalam pun ai cakap cam u jugak... dah tua baru kena..

::Mamalyna:: said...

yana, hehehe... sameler fikiran kita.. moga die cepat sembuh..

::Mamalyna:: said...

nojah, kesian...kesian..kesian..

[-suziey-] said...

hiks..mcm klako plak kena chicken pox..ekkekek:D salu budak je..hahha

aiDieNa said...

Dah pernah kena chicken Pox masa sek. men. dolu.. timing pon tepat.. time cuti sek.. hehehe.. lepak lam umah jer.. maser tu sumer adik beradik.. 8 orang kena.. teruk kan..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

sian PM.. tak pe la, dah ketentuan dia kena waktu sekarang. nak kasi dia berehat la tu..

akak pun pernah kena time kat uitm.. elok jer kena cuti sem.. doktor nak bg mc, akak cakap" tak yah la doc, saya dah cuti sem".. heheheh

::Mamalyna:: said...

suziey, ai pun duk tergelak depan tv...cian die, dah tua2 baru kena, hehehe

::Mamalyna:: said...

kak ina, ramai tu kena... so semua duk umah...ciannya...

::Mamalyna:: said...

kak mimi, nasib baik cuti sem kan... ijan kena time keje gomen nie, memang teruk dan malu gilerr nak datang ofis, coz muka penuh ngan parut...