Friday, October 29, 2010

Tesco Baby Fair

TESCO tengah mengadakan 'BABY FAIR'
Jom kita terjah!!!!
Bagi anak2 yang tak baby lagi, hehehhee... bolehler beli mandian ke, losyen ke, wet tissue ke....
ai pun kadang2 rembat jugak baju tido lyna kat tesco nie..

13 comments:

..nOj.. said...

tesco takde kat sini. ceh

Ieda Al-Habsyi said...

tesco ipoh termasuk tak kak?

Hezesuze said...

wah haruss terjah tesco yg ada kt klang nie huhu

eh eh all tesco ke uols?? ngeee

qasehadam @ nurul said...

suke beli teset budak yag murah2 kat tesco kain ok jee..huhu

SyaNa said...

sume tesco ke??
ari tu aku pegi tesco manjalara tak de pun
aku tgk rompers baby comel2 murah plak tu

~aSHa~ said...

baby aku always be my baby

::Mamalyna:: said...

nojah, meh turun kl meh...berlambak tesco kat sini, hehehe

::Mamalyna:: said...

ieda, kalo tengok email dari tesco nie, semua tesco terlibat...so ape lagi, terjah!!!!

::Mamalyna:: said...

heze, terjah jgn tak terjah...kasik borong satu troli, hehehe

::Mamalyna:: said...

nurul, skang, kitaorg selalu p tesco kajang tue...

::Mamalyna:: said...

syana, a'ah, semua tesco... baru mula kut...penah jugak beli romper kat tesco, kain lembut, cantik n murah2 plak tue...

::Mamalyna:: said...

gidah, dah besar dah baby ko tue... baik kasik 'baby' kat die, hehehe

.:fyzz:. said...

aku pi tesco aloq setaq kemarin..tp tak pasan pun ada baby fair..kot kt belah2 putrajaya ja kot..haish..kalau ada best la..