Thursday, November 11, 2010

Result UPSR 2010

Hari ini, keluarler result adik-adik, anak-anak buah, sedara mara yang ambik UPSR baru-baru ni
Tahniah kepada sepupu kecik kami yang dapat 4A 1B... makcik hubby call tadik bitau, nangis2 sepupu kami tue sebab tak dapat 5A... coz die target dapat 5A... frust sangat2..

Takpe Ayunnie, ok dah result tue... Takpe, nanti score banyak A lagi dalam PMR...

4 comments:

Ieza said...

4a..ok la tu...tapi memang kalu dia dh target 5a..memang rasa kecewa sikit kn..apapn tahniah...ieza pn tengah tunggu keputusan dari 2 org anak buah dan sorang adik ni...duk senyap jer dari tadi x tau camner keputusannya..

eima said...

sedey dulu aku tk mo blajar sungguh2 ...

Huda said...

dulu huda dpt 3A1B je :)

aiDieNa said...

Saper eak sedara mara yg amik UPSR.. hurrmmm.. tahun nie tak der rasernyer.. anyway best of luck buat sumer adik² kita yg nak dapat result..