Thursday, November 11, 2010

Mengerlip CaraKu bukan CaraMu

 Latest design in the world, hehehhehe....
ai kan amat2 suka mendecorate or membling2kan segala baju dan tudung ai... ni pun dalam kepala, dah standby dan idea nak mendekorate 2 helai tudung...

Tudung biru nie, dah beli lama dah... saiz S, rege RM10 jer... masa mula2 pakai, rasa syok pehtu dah lama2 tengok plak kaler cam dull jer, takde daya tarikan so terjadiler satu deko...deko...deko yang jimat...
Semalam pulun jahit dan terhasil ler gaya camnie...
jahit bunga biru bling-bling kat tulang tengah tue... tak cukup ngan itu, ai jahit lagi 2 bunga kat kiri dan kanan tudung tue... motif? ai tak perlu nak pakai brooch lagik, ehhehhe
 senyuman malu2 MamaLyna... sila percaya yang MamaLyna pemalu orangnyer... bluek!!!
bunga sedondon ngan baju...
I look BLUE today!!!!

kisah di sebalik kejadian,
sebenarnya lace manik tue ada lebih...sayang nak buang, so ai potong n ambik part bunga tue jer then jahit sembat... tak membazir dan dapat bergaya ngan cara yg murah, ehheheheh...

9 comments:

MRS. K said...

nampak lurah di situ! heehehe..

::Mamalyna:: said...

k, tu bukan lurah...tu tali itam...sila tengok betul2, hehehe (ayat kaber)

MrS. F!zA said...

mmg kreatip betoi!

Mama AminAzim said...

mmg kretif la mamalyna nie...

eima said...

mmg kreatif... leh wat niaga nih ...

Adlina Husaini said...

mak aii rajinnya..ina penah try sekali jahit manik pastu tobat dah

.:mama dhia:. said...

kenapelah sy x rajin cam akak?
huhuhu..

eRiNsZ said...

wauuuu u lokk gorgers blue...
blink blink ma.. (6_^)cayalah

Nad @ MamaZakwan said...

kretip mretip la mamalyna ni, ooo pemalu ek? heheheh..