Monday, October 18, 2010

Selamat Pengantin Baru

Selamat Pengantin Baru NUR AFIZA ALIAS.... ni member time sekolah menengah... kami sama2 jadi pengawas, asik duk tangkap NOJAH yang asik buat kesalahan berkuku itam, hehehhee... wei, Nojah, ko patut bersyukur tau, kami asik lepaskan ko...

Dalam kelas, duk meja sebelah ai.... Nojah duk ngan Rda kat meja belakang kami... Kami rapat, biasa ujung minggu time mak Fiza takde kat umah, diajaknyer kami duk melepak kat umah die kat Taman SPPK tue... kuar jalan2 naik motor... kenangan tak boleh lupa ngan die nie, teman die p test lesen motor kat JPJ Raub... die sorang jer nak p ambik lesen, tp siap ada teman 2 orang... test lesen tue pun bukannya lulus pun... 3 kali ambik baru lulus... haru betul rasanya time tue...
Kernyihan yang dari dulu sampai sekarang, memang nie trademark die... kalo bebetul lawak, die punya gelak, sampai kuar air mata...
Semoga berbahagia ke anak cucu...

9 comments:

LYaFRINA said...

comeinya..
best i,bau memori time skolah dulu.. memori tbest dlm hidup.. sbb time tu smua mde nak buat

::Mamalyna:: said...

lya, memang comei...dia makin lawa sekarang.. tu ler, dah tua2 nie, kenangan sekolah tue memang kenangan terindah..

Fieza79 said...

comei kan dia....selamat penganten baru moga berbahagia hingga akhir hayat..!

~aSHa~ said...

SELAMAT PENGANTIN BARU

fikaryna said...

kenangan zaman sekoalh..mmg banyak yg nakai..huhu..

Hezesuze said...

comelnye dia gelak...cute sgt2....sama padan sama cantik bagai pinang de belah dua....huhu

selamat penganti baru

umilia said...

eh..mcm kenal la..bdk uitm gak ke..ke kat mane aku pnah tgk ek..

.:fyzz:. said...

ingtkan artis mana tadi yg kawin..rupanya kwn hg ejan..
tuh la soklan lia tuh ..aku pun nk tanya gak..dulu dia pun uitm kita gak ke?

..nOj.. said...

yela budak itm kte, bdk ss14 ni. ceh korang. ktorg kan satu skolah berkumpul kt jengka tu dulu. hehehe