Monday, October 18, 2010

LYNA - NEW LOOK

Dalam entry sebelum nie, ai penah bitau yang lyna mengalami kulit sensitif... pehtu ada gatal2 kat pala die... rambut lyna kat lebat dan dah panjang... so sebelum keadaan jadi semakin merebak, kami buat keputusan untuk potong rambut lyna... sedih ati ai tp dah terpaksa, nak wat camne...

kami p kedai rambut kat Serdang...sangat best ini auntie coz sangat pantas die potong rambut lyna dan mengikut kehendak kami...

lyna yang memang xcited
zaaas...zasss pun bermula
ermmm...pendek sudah... trim lagi sikit..
kasik nampak telinga yer...
dan hasilnyer....
ayah lyna kata, pehni kena panggil MOHAMAD LYNA...
memang bebetul pendek... pehni ai takdelah nak masuk contest baby comey...uwaaaa!!!!!

23 comments:

kasihlatina said...

walau apa pun fesyen rambut lyna..lyna tetap cute...

MRS. K said...

boleh jer join, pakai la topi ke, tudung ker.. hehehe

Zimah said...

ijan..comel la rambut lyna..aku suka rambut pendek tau..x rimas..then nmpk lg muda..yg penting suami aku suka aku berambut pendek..

syawalsimpsons said...

ala...suke lagi kalo tengok muka lyna time rambut dolu...mmmm...but still cute

MrS. F!zA said...

alamak lainnya lyna!!!!! syangnya rambut lyna tu..

ummiaqeef said...

alahai,sayangnye rambut dia...hehe

aSmiDar said...

nampai `semangat` lyna ngan rambut baru....

.::Lynn::. said...

lyna nampak sangat lain....

eima said...

sebijik muka bapak die ....

.:fyzz:. said...

ok what..aku rasa nmpak GI Jane la..hehe..still cute..

mama_auni said...

sian rambut lyna yg comey itu...

::Mamalyna:: said...

kasihlatina, hehehe...nasib baik komenmu itu positif, heheheh

::Mamalyna:: said...

k, hehehe...ntahler, perasan tak ai dah jarang join contest n giveaway...ntah mane mood ai menghilang..

::Mamalyna:: said...

ziemah, ni terpaksa potong pendek... ai terpaksa suka..heheh

::Mamalyna:: said...

Sue, akak rasa nak nangis nie...wuaaaa!

::Mamalyna:: said...

fiza, akak punnnn!!!!

::Mamalyna:: said...

ummiaqeef, kalo tengok ai dukung budak tue, itu lyna yer..bukan budak laki lain, ehehhee

::Mamalyna:: said...

asmidar, terserlah kebulatan tue kan, hehehe

::Mamalyna:: said...

lynn, cuba tengok live...memang lain!

::Mamalyna:: said...

eima, thats right! klon yg sangat2 pasti..

::Mamalyna:: said...

pijot, harap2 jumpa ko raya taun depan, rambut lyna dah panjang, hehehe

::Mamalyna:: said...

eiza, rambut auni skang lagi panjang dari rambut lyna yang ini..

bukhairiah said...

lor...gonjeng...xpe,rambut lyna kan cepat pjg