Monday, October 18, 2010

Pagi Yang Indah

Salam pagi isnin...
Tiap2 hari dimulakan ngan senyuman dan hari ini senyuman makin melebar sebab jalan clear sangat2 sampaikan tanya asben 'abang, betulkan hari ini hari isnin?'.... kerana pelik coz kete takde atas jalan... kalo tak, berebut2 nak masuk lane...
Alhamdulillah, pagi2 di ofis, Allah dah bukakkan pintu rezeki....Syukran Jazilan..
What ever pun, hari ini hati ai ceria... mood ai dah okey, tuler... jgn main2 bila MamaLyna marah2, umpama gunung berapi yang dah lama simpan lahar tue, tetiba meletus....garang jugak tau ai nie, hehehhe
Buat anakanda lyna, ada perubahan yang berlaku pada die...later ai citer..
Skang nie ai nak p beli bekpes 'RM6'

5 comments:

nanizamros said...

ijan....
hari ni x dpt la rm6 extra rm0.30
hehehe tapi x perk leh kenyang sampai ptg itu yg penting...

::Mamalyna:: said...

kak wan, tu ler... ari tue ada diskaun 30sen, ari ni die kira no diskaun plak, ehhehe

~aSHa~ said...

PESAL RM6?

::Mamalyna:: said...

gidah, sebab regenya memang RM6..

eima said...

uik .. RM6 ??
petuh ?