Thursday, October 14, 2010

Pegang Sudip!

Rasanya dah lama benor aku tak pegang sudip... Weekend lepas, ibu mertuaku yang banyak pegang sudip...ai just pegang senduk nasik jer, hehehhee
so, terhasiller menu yang simple cenggini

sambal telur
sup sayur... fishball n fishcake takde, so aku letak crabstick jer, ehhehhee
dan ikan goreng...
hasilnya...kekenyangan kami sekeluarga....burppp! amlillah bak kata lyna (lyna sebut alhamdulillah camniler, hehehhee)

8 comments:

eima said...

wahh mentang2 tokey popia crab stick... sup sayur pun crab jg ...

simple aku suka gak mkn cam nih ...

Ada Dalina said...

simple tp sodap!

BIONIC WOMEN said...

yang simple2 tu lagi sedap nak telan kan? lagi laju bertambah nasi..

.::Lynn::. said...

dah lama xpegang sudip.... bila la nak start balik ni

[-suziey-] said...

simple itu menarik..kt pn suka buat telur goreng masak sambal camtu..
amboih mentang2 tokey crabstick..dlm sayur pn ltk crabstick..hiks:p

umilia said...

aku pun dahlame tak pgg sudip..sbb tak leh bau bhn2 mentah kan..bkn slh aku kan..slh laki aku la kan..tu yg dia yg kene msk tu..hahahaha..

..nOj.. said...

wei aku mmg suka sambal telo tu. ape2 la yg berkaitan ngan telo goreng mmg aku suka. telo rebus kurang sket

Hezesuze said...

ishh ada gak pegang sudip uols...weols ni hampir 12 tahun tak pegang sudip gara2 mak & mak mertua yang masak...oopppss!! terbongkar pulak hahahaha