Thursday, October 14, 2010

Hepi Besday Anum

Hari ini 14 Oktober, genapler kawanku nie umur 29 tahun... HEPI BESDAY ANUM!!!!
Walaupun ai bukan org pertama yang wish besday ko dan ai jugak bukannya org yg hari2 wish besday ko, tp aku tetap wish kan, hehhehee...
Semoga ko panjang umur, dimurahkan rezeki dan bila lagi nak kasik Aqil adik(opppssss!!!)
bulan depan besday Aqil plak kan... 14 November...
yg bestnyer, anum's family nie, semua besday die no 14 tau... Anum, 14.10, anaknyer Aqil 14.11 dan asben anum 14.8...

8 comments:

mamalieyna said...

waaah pangkal hari yg sama besday diorang eh..bagusnya! ^_^ happy besday to kwn u! hehe..

syawalsimpsons said...

esok beday saya lak...hehehheheh

..nOj.. said...

siot je kan ayat tu. hehehe

hepi besday anum. moga panjang umur dan murah rezeki ye

.::Lynn::. said...

epi besday anum...
*tumpang umah mamalyna jap

~ Lady ell ~ said...

hepi hepi di happy beday..
sampaikan salam yer...

Fieza79 said...

kebetulan tarikh 14 tu sama satu family...best laa..lps ni si kwn tu kena plan bebaek..kalo bleh anak coming soon pon lahir tanggal 14 jgk..!

epy bday buat kwn tu ye...

Echa said...

hrapnya anum baca entry ni.. aku wish ko kat sini tau num.. hehehehehe..

epi besday anummmmmmm... moga dipanjangkan umur... dimurahkan rezeki... bahagia selalu..

eima said...

wlupun tak kenai nk wish jugak ..
epi besday ...

ibu syawal...
epi advanced besday tuk ko ye ...