Friday, October 22, 2010

Ohhh...Fazura!

Sumber dari email:

Kisah pelakon FAZURA nie cam merasmikan butik AVON....
Tp sumber email ini bukan difokuskan kepada muka FAZURA yg cantik tue tp fokus kat
Ini kaki die.... banyak bintik2 merah...alergik kut, ke kena gigit nyamuk, hehehhee
dan
ketiak die yang super basah...

mungkin majlis ni thari, panas terik dan nampak lagi ketara sebab baju die jenis satin... tu yang kesan sangat tue kut...

Tetiba ayat ai semua positif kan, hehehhee

22 comments:

Gadis Kampung said...

payah juga ye jd selebriti nie ye...semua benda org ambik kisah kan...

.::Lynn::. said...

mungkin kut kan... hehhehehe

~dYaHaHa~ said...

aduih sis, tba2 den yg maluuuu...!!

b.O.n.d.a said...

euuuuwwwwwwwww..

penganjur kena letak kipas lain kali :p

.:mama dhia:. said...

dah tau majlis tu tangahri pakai la baju jenis kain yg sesuai..
kan dah malu sendiri..
ish..ish..
sian die kan kak kan??

qasehadam @ nurul said...

hurm cam xpatut plak org amik gmbo cenggini..ketiak basah tu normal la dgn cuaca panas gini pehtu mungkin material baju yg dia pakai tu xsesuai xmenyerap peluh huhu..tang kaki tu tu pon org nk amik gak hermm..ntahlaa

eima said...

kesian die ...hahaha
ketiak basah normal ... pemilihan kain/bj utk majlis kena sesuai ...
ok la dr die pakai bj tak dak lengan better belengan biar pun basah ...

mummy_ayu said...

wah..susahnya jadi org glamour..semua diperhatikan..bila jadi mcm nie ..malu gak..alahai..

Mrs. Hakim said...

alah, itu lumrah ler.. kebelakangan ni kan panas bahang.. baru2 ni je cuaca redup je.. cian, dia.. tak kisahlah, janji dia lagi best dari F yang lagi satu tu... huhuhu~
i ♥ fazura... :)

..nOj.. said...

hehehe. sian betul la. kte pun kena hati2 ginih. kang ade plak org ambik gambar peluh ketiak kte dan letak di blog. hehehe

SyaNa said...

ape2 pun aku suke fazura
:-)

::Mamalyna:: said...

gadis, betul tue...payah jadik artis, better jadi org biasa, hehehe

::Mamalyna:: said...

lyn, heheh...betuller tue, cian die..

::Mamalyna:: said...

dya, nak wat camne..panas sangat tue..

::Mamalyna:: said...

bonda, betul tue! ni program kat luar, memang panas!

::Mamalyna:: said...

yana, mungkin fazura tak tau majlis ni kat luar kut ataupun die rasa baju nie dah cun...lupa pasal basah tiak, ehhehe

::Mamalyna:: said...

nurul, skang nie semua yg tak patut ditangkap, ditangkap...cian jugak kat fazura nie..

[-suziey-] said...

sabo je la..bgs ayat positifmu itu..ekke:p ish tp malu gk la..dh tau kaki byk bertanda pakai la sock..n labuhkan sket suar tu..haih...

health-beauty-slimming said...

susah juga jd artis,dari rambut sampai kaki semua org tgk,apepun penjagaan dari rambut sampai kaki mmg penting,maybe dia x perasan kut pasal kaki dia,apepun suka tgk dia bile berlakon.

mamaqari said...

payah tul jd artis..dr hujung rambut hingga ke ujung kaki semua org perhati=)

@e_da said...

aduhaiiii kantoi sudahhh fazura...mamalyna..blog u kena virus malware.. cuba tgk ada list blogger yg ada virus kot...

aiDieNa said...

Bila dah jadik artis sumer menda orang nak perhatikan.. huhuhu.. kesian..