Friday, October 1, 2010

Lif Terhempas

Ingat lagi tak ai citer pasal lif umah ai yang mengerikan tue... citer ai kat SINI

dan pagi tadi dengar kat HOT FM pasal lif terhempas dari tingkat 6... ada 4 orang kat dalam dan 2 patah kaki, cikgu perempuan tue mungkin lumpuh.. citer lebih lanjut kat HARIAN METRO...

bila kami dengar jer kat radio, ai ngan asben saling berpandangan... dan terus ai cakap, 'lebih kurang sama cam kes kita, takutnyer... nasib baik kita selamat'....

ngeri sungguh!

4 comments:

ejaMaria said...

betul... kite pun teringat kat cite awak semalam... bila tau kat area PJ terus lega sket... bukan putrajaya... huh...

BIONIC WOMEN said...

ya Allah..seb baik kan???? semalam baru baca citer tali putus satu, harini baca paper terhempas, trus ingat story kat vlog u ni..seb baik bkn lif yg sama

::Mamalyna:: said...

kak maria, tue ler.. skang, ai jadi fobia nak naik lif..

::Mamalyna:: said...

mamadhia, nasib baik kan... memang mengerikan dengar kat hot fm tadik..