Friday, October 1, 2010

Virus Menyerang

alhamdulillah... projek JALAN-JALAN CARI MAKAN MALAM HARI telah selamat berlangsung di rumah ai ari rabu lepas... semua masak sendiri, alhamdulillah, sempat siapkan sebelum mereka sampai umah... dan time tu jugak, ai buatler sambutan besday lyna....
Sebenarnya, time tu ai dah kena serangan batuk dan selsema tp light2 je lah.... tp semalam, abis jer 'kenduri'.... asikler bersin dan bersin... tak tahan sungguh! idung nie dah x dapat bau dah... lembik lotek dah... dan end up ai kena ambik MC semalam... pagi semalam, dah p klinik, ramai plak orang... ai dah tak sanggup nak tunggu... kepala pun dah rasa bengap coz asik bersin jer... end up, ai kuar dah klinik, singgah kedai beli panadol soluble dan balik umah, bummm tido!
ni pun masih ada lagi...cepatler sembuh...tak laratler...huhuhu

2 comments:

..nOj.. said...

heheheh ni virus sebab byk sgt mkn kot wei. seme ko bedal tu yg jadik sakit tu. :p

get well soon

::Mamalyna:: said...

nojah, takdelah.. aku tak cukup rehat kut..