Thursday, October 7, 2010

First Time Delivery

Sejak ai menjalankan bisnes CRAB STICK POPIA FROZEN nie, hanya org dalam Putrajaya jer yang beli...dan disebabkan kehendak tekak ECHAH yang merasa popia homemade by me, so ai gigih delivery kat die... Ada sorang lagi, FIDAH, die ni mengandung... nak jugak merasa popia ai, So ari senin lepas, ai delivery 2 paket popia kat kawan2 ai nie... So meka kat sama2 kat Melaka, so memang ai konfiden mereka akan dapat popia tue hari Selasa...

alhamdulillah, telah selamat sampai ke rumah mak ECHAH dengan selamatnya... dan digoreng dan ECHAH kata sedap, hehehhe... Tq my frend! Echah nie kalo kawan2 meniaga, mesti die beli punya walaupun die jauh nunnn di Melaka... Memang jenis support kawanler dan tak penah nak kondem kawan... betul tak Nojah?

Bagi Fidah plak, ari semalam baru sampai, masalah kat Pos Laju... riso betul ati ai... bila ai call pos Laju dan bagi no tracking, mamat tu jawab, ada masalah kat pos laju... langsung tak mintak maaf...ai rasa, mungkin pos laju tertinggal parcel Fidah... Sori Fidah, kesilapan yang tidak disengajakan...

Kepada Echah dan Fidah, tq sebab order walaupun korang jauh dan ini first time ai buat delivery buat korang... Alhamdulillah, popia tue sampai kat tangan mereka dengan keadaan okey... Syukur sangat2, sangat2 riso sebab ia sepatutnya frozen tp kita delivery ngan keadaan die yang pada suhu normal...

Mungkin ai akan fikirkan untuk buat delivery peh ni...ehhh, ada ke kawan2 yang nak order, hehehhee

7 comments:

~aSHa~ said...

ejan..aku dah try buat sendiri aritu masa buat makan2 hari raya...menjadi jugak....aniwei tq menturunkan ilmu dlm entry tempoh hari

good luck ye

[-suziey-] said...

ouh sgt serik...huhu

..nOj.. said...

eh nama aku disitu. aah betul. eca ni mmg jenis sapot kawan. bagus weh. camni la namanye kawan kan. bukan nk kondem2 rerakan meniaga.


(ok eca, aku dah puji ni, masuk duit dlm akaun aku okeh)

eima said...

mmg sedap .. tp abih lagi tak dak masa nk mengoreng ngan mkn lagi la... br sekali goreng ...

syawalsimpsons said...

akak....jgn lupa sy tau...3 paket ok...jumaat kan...hehehheh....kn bahagi 2 ngan en asbeen...hahahhaha

Sitisifir10 said...

ejan, kene make sure lah jgn deliver hari Jumaat utk kwsn yg cuti Sabtu Ahad dan hari Khamis takleh utk Kelantan, Ganu n Kedah...tulis tu kat sticky pos atas...chaiyyok Ejan (sori takleh nk order sbb umah ni takde alamat..semua barang kene anta rumah ibu mertuaku yg agak jauh jugak nak ngambik...huhuhuhu

@lfidah said...

izan,nanti blh order lg kan..kalau pi putrajaya kena order lebih2 skit..:-)