Wednesday, October 6, 2010

Sama Induksi, Same Ofis n We Are Blogger

Hari Sabtu lepas, banyak benor menghadiri Open House.. Kali ni kami terjah umah kawan kami kat area Equine.. Rumah Mustaza dan Zue... mereka nie kami kenal dah lama... asben ai lagi lama coz Mus ni kawan time mereka belajar di Polimas...

Pehtu same plak keje kat Jabatan yang sama cuma cawangan lain... Ai plak kenal mula kenal asben, Mus dan Zue time kami kursus induksi tahun 2003... Zue dan Mus plak same ofis di cawangan Seberang Perai... time tu kami geng, bak kata geng2 induksi, kami geng berhaluan kiri.. Zue, 'ikan patin' gelar geng kita ngan panggilan tue tau... panjang benor penerangannyer kan..hehhehe... dan Zue ni jugak adalah seorang blogger...

Tup-tup, mereka berkahwin dan skang punya seorang puteri yang putih melepak-lepak... memang putih cam anak cino! Kami sampai dalam area kul 4++ gitu... dijamu ngan mee kicap + nasik goreng... sedap dan cik lyna makan banyak nasik goreng tue... hebat jugak Mus masak yer Zue....

me with Zue... berminyaknyer muka ai..

si isteri sibuk bergambo manakala si asben sibuk suap anak makan...hehhee
ni die Damia Arissa... putih dan muka memang copy paste ayahnyer... sebijik muka Mus... Arissa nie besday die 6 sept...same bulan ngan lyna... sebenarnya kalau ikut due date, ai bersalin dulu tp Zue bersalin awal sebulan.. betul kan Zue..
Lyna ngan cik Zue...tengok tue, abis dinaiknyer meinan Arisa

Tq buat Mus dan Zue coz sudi jemput kami...

all picture from blog ZUE

5 comments:

zue said...

oit sudah ade gambo aku dicni yer...
camne ko amik
aku belum upload lagi hahahaha
anyway tq sebab sudi dtg ke umah kecik kami
segala ketengan adalah betul hehehehe

::Mamalyna:: said...

zue, aku ambik kat blog ko ler..
nasib baik keterangan aku tue betul, hehehhe

zue said...

yes u r absolutely right

Hezesuze said...

wah beshnye kawan merangkap blogger...huhu

mesti meriah kan kalo dapat jumpa hehe

eima said...

o0o cinta induksi la ek korg ye ...
baguih²..ramai gak mamber aku bertemu jodoh time induksi ...hehe