Thursday, October 21, 2010

Breakfast RM6

Dalam entry sebelum ni, ai ada beritahu yang ai nak bekpes RM6 kan...
Iniler bfast RM6 iaitu
Nasik kerabu kosong (RM2.50) + ayam goreng (RM2) = RM4.50
dan air nescafe tarik = RM1.80
Total semua, RM6.30 tp ada diskaun 30sen... so jadiler RM6 jer...
kalo ai makan camni, ai akan kenyang sampai petang... serius!!! agaknya cukup khasiat kut, hehhehehehe... lagipun, dah mahal dah caj bfast nie...

8 comments:

Afne said...

ya allah, terliur aku nengok nasi kerabu pepagi ni!

Fieza79 said...

mahai nya bekfes...! kalo RM6.00 tu dh kira lunch...

qasehadam @ nurul said...

wahhha bagusla kenyang sampai petang..tp mmg betui kalo kite x skip bekpes nak2 plak amik heavy gini sure bile lunch kite xdela terlalu ngidam nk makan or terlalu kebulur so xdela kite akan makan macam nafsu gajah ye tak..sbb sstgh org yg memulakan harinye tanpa bekpes mmg merugikan dan membawa kpd makan dgn byk masa lunch nnnt..psst cam sedak je ns kerabu tuh

..nOj.. said...

sedapnye rupe. ayam tu nmpk lazat betul. lapo kembali aku ni mesti dah mkn pg td. ceh

Hezesuze said...

bukan peniaga sengaja nak letak erge mahal uols...skrg nie sume harga barang dah naik...huhu

kira ok latuh erge bekpes RM6 sajork..

eima said...

gile mahai nye ....
huhu aku slalu bekpas pepagi paling mahai 4 hinggit je

eima said...

gile mahai nye ....
huhu aku slalu bekpas pepagi paling mahai 4 hinggit je

.:fyzz:. said...

kebetulan wey..aku pagi nih ..merangkp makan tengahari pung makan nasi kerabu..boh solok lada, ikan..RM3.50...