Friday, October 15, 2010

Ada Kes Bayi Mati Lagi di Putrajaya

Dalam paper hari ini ada lagikkk... Klik SINI

YA ALLAH, MINTAK DIJAUHKAN MUSIBAH INI DARI MENIMPA ANAKANDA KESAYANGANKU...AMIN..

8 comments:

..nOj.. said...

paling takut adelah ketika anak masih baby2. fragile. takuttttttttttttt

umilia said...

btul tu..punyela ssh kite ngndgkan dia lahirkan dia..jap je dia da gi..ish..mintah dilindungi ank2 n suami ku..

::Mamalyna:: said...

nojah, ye betul...meka memang fragile..

::Mamalyna:: said...

lia, a'ah, usung perut 9 bulan...mintak dijauhkanlah..

Zimah said...

aku rasa dia ni jatuh buai la..xkan la budak baru meniarap bleh jatuh kat memana kan? mana reti panjat memanjat kan..xpun anak-anak pengasuh tu dukung..then terlepas..
sedih aku baca berita ni..pengasuh tu plak tgh hari baru call mak budak tu..time tu dah kritikal..tah2 dah jatuh pagi..hoho..

eima said...

nih membuatkan aku berkira2 nk tambah nih ...jgn la jd mende cam tuh kat keluarga kami ..ya Allah ya Tuhanku

Hezesuze said...

baca peper rini..mmg sedih laaa...camni kene buat peraturan kt pengasuh...sape yg nk bukak pusat pengasuh kene jaga baby tak lebih dari 5 orang huhu

[-suziey-] said...

mmg kesian sgt..haih..xyakin btl nk anta ank kt org or nursery..lebih yakin mak sdiri jaga..