Tuesday, September 21, 2010

Skirt Seksi for Cik Lyna

Sebenarnya, ai dah lama mencari skirt yang sedikit seksi untuk lyna dan tali ikat di leher... penah jumpa tp tak menepati citarasa hati dannnnnnnn ayah lyna tue memang cukup cerewet bab2 pakaian anak dara die.... citarasa die yang penuh kesopanan tp citarasa mamalyna, seksi sikit takpe, hehehhee.... kalo kuar shopping cari baju lyna, ai kena tunjuk kat die, baju ape yang ai pilih... mamat tue kalo boleh, baju nampak tiak2 nie, tak mo... tp ntah kenapa die bersetuju plak ngan baju pilihan ai nie... sebab ape die setuju, sebab ai ambik baju ni dan tak letak balik kat salegirl tue, kiranya paksa rela die kena setuju
bila ai pakaikan kat lyna, di plak suka terlebih... ai memang suka coz skirt die cutting kembang beralun dan yang paling penting, harganya cuma rm15 sahaja... murah dan cantik, tu memang trademark ai, hehehe

16 comments:

Me_Lina said...

alalalal cute btol cik kak ney... ngn baju munge-munge tu....

izan: selamat hari raya ... maaf zahir batin yer...

eima said...

cantek ...

aku klu ade gegirl pun ..mmg aku bg pakai seksi ngan cantek gak ...
ala kecik² tak kisah la ...

dr anak kawan aku tuh umur 1 tahun lebih sah paksa sarung tudung ... kesian aku tgk ..

umilia said...

kcik2 takpe bg dia pakai seksi2..gi pun bg la dia can kan..kang nnti da beso br nak bg pakai ssh lak..so bia dia merase pakai kcik2..da sek ti lehla ajo pakai yg ttp2 kit..biar dia biasa lak..hehehehe..

bukhairiah said...

auwww...cekcinyer...ai pon suker bg anak gurl cekci2 nie...hehehe kecik2 xpe...

mummy_ayu said...

ayu pun suka pakai cekci cikit mcm nie..tak panas...plus comel je...nanti dah besar baru la pakain elok elok kan...

qasehadam @ nurul said...

penah tempah ngn sorg kawan wat dress ala2 gini lupe lak pebende name dress ikat tali kat leher nihh..murahnyee beli kt mane,dulu tempah rm35 tau pakai sikijap jee.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pheeeewit..
sorang je ke? hihihihi..=)
kalo masuk contest baby in gown, ada chance menang la.. :P

mamalieyna said...

cantiklah munge2 camtu...teruja nk bby girl gaaaaakkkk! ^_^

::Mamalyna:: said...

elina, ai pun berkenan coz munga2 tue cantik...rege murah plak tue, hhehe

::Mamalyna:: said...

eima, ai pun tak sanggup nak kasik lyna pakai tudung kecik2, konpom die panas dan rimas.. tunggu besar sikit, okler kut..

::Mamalyna:: said...

lia, tu ler, kasik can lyna pakai cekci sikit time kecik2 nie..

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, tu ler..kecik2 takpe, besar nanti, no...no..no..

::Mamalyna:: said...

ayu, betul tue... besar2 nanti pakai baju sopan2 kan..

::Mamalyna:: said...

nurul, ni tali bebet kut panggilannya... baju nie beli kat siam, hehehe

::Mamalyna:: said...

leily, hehehe... sorang jer, nak ngorat ke?

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, so apelagi..bila ayit nak dapat adik nie, heheh