Wednesday, September 22, 2010

Beraya Di Oversea..

Orang lain sibuk beraya, kami plak sibuk mengirai duit kat negara orang... perjalanan diteruskan seperti yang dirancang.... cik lyna, ditinggalkan ngan mak tok....last minit punya rancangan...kami p berempat jer...

sudah cop imigresen malaysia, park kete kat cergas jaya dan menapak menuju ke dot!dot!dot!......
oppps! berenti jap... tengah panas pun rela bergambar..
bismillahirrohmanirohim....
dah cop semua, masukler ke negeri itu... sangat best shopping coz dapat baju ngan rege murah... baju skirt lyna munga2 kembang tue beli kat negara ni ler....hehhehee....
setelah penat berjalan... que nak cop passport pun punyaler panjang, perut dah berbunyi mintak diisi so pulangler ke negara tercinta....
E1 0 = km plus bermula...
dahhh...dah..jom balik, ingat anak kat umah tue, hehhehee

17 comments:

sarah-najwan said...

amboi..pi obc..hihi2..

syawalsimpsons said...

heheheh...shopping sakan...cian lyna kn tinggal...hehhehehhe...x pe balik ada habuan kan...hohohoho...akak kedah katne...saya kat kulim...hehehhe

Adlina Husaini said...

wah oversea!!! kelass ^_^

tiha said...

wah shopping.....*.* beshnya....^^,

tiha said...

wah shopping.....*.* beshnya....^^,

ratna said...

wah bestnya.. kalau brg2 murah lagi best kan kalau nak shopping.

eima said...

over border ke oversea ?? hehe

bestnye gi siam ... tp aku tak penah pegi lagi la ... huhu

::Mamalyna:: said...

sarah, hehehe...overc yg nun di utara, hehehe

::Mamalyna:: said...

ibusyawal, lyna ditinggalkan atas sebab keselamatan, hehhee... umah family mertua akak kat alor setar jer..

::Mamalyna:: said...

adlina, hehhe...overc ler tue kan..

::Mamalyna:: said...

tiha, shopping tue satu kenikmatan, hehehe

::Mamalyna:: said...

kak ratna, betul tue... dapat barang murah, memang berbaloi2

::Mamalyna:: said...

eima, hehehe... siam tue kira oversealer... best p sane, baju banyak cantik2

~aSHa~ said...

mesti ada souvenior tuk anak dara aku kan? e hhehehhee

mama zharfan said...

jauh beraya tu hehheh :) jom dtg UK

::Mamalyna:: said...

gidah, er...er...:P

::Mamalyna:: said...

suzie, memang teringin nak datang, tp jauh sangatler..heheh