Tuesday, September 21, 2010

Sambutan Besday Tok Wan, Cik Nani dan Cik Lyna

Hari last berpuasa aka khamis, kami berbuka puasa di Hotel Regency, Alor Setar... makanan memang superb! sedap giler dan lagi sedap sebab ia free, ehhehhehe.... cuma yang kureng coz tempat makan yang terlalu pack dan sempit untuk lalu.... macam2 makanan ada... pilih saje mane2 yang tekak boleh telan.... lama jugak kami lepak kat sane...

time berbuka puasa nie terjumpa pelakon Kartina Aziz dan wartawan melodi yang muka bulat2 tue, ntah ape nama die, tak pasan plak... selalu die buat view pasal 'bikin panas' tue...

dan time nie jugak, kami buat celebration besday untuk Tok Wan lyna yang besdaynya 13 sept, Cik Nani 25 sept dan Cik Lyna 29.9...

senyummmmmmmm!!!!
cik nani tengah mengontrol lyna yang sibuk nak main pisau dan lilin
okey, perut kenyang, jom kita shopping!!!! seterusnya kami shopping kat gerai2 kat tepi tue... sangat2 syok bila dapat tudung mahal ngan harga murah....rejeki namanya!!!hehehhee

8 comments:

qasehadam @ nurul said...

besnyeeee...wartawan tu namee beliau azwan kalo xsalah

eima said...

celebrate besday lyna 29 ramadhan tak ??

ann @ hatiberbunga said...

ramai betul orang besday bulan september ni, kan??

~aSHa~ said...

cik nani tu umur bape? ehehehe hepi besday

::Mamalyna:: said...

nurul, iye ker...tak pasan nama die... betuller tue kut..ari tue tengok melodi raya, memang konpom die org kedah..

::Mamalyna:: said...

eima, hehehe...tu merangkum sekaliler tue...tp lewat sehari 30 ramadan..

::Mamalyna:: said...

ann, tu ler... family kami jer 3 org..

::Mamalyna:: said...

gidah, cik nani tue umurnya 26 tahun