Tuesday, September 7, 2010

Raya Ai Serba Serdahana Tp Bling-Bling Tetap Ada

Taun nie ai buat sepasang jer baju raya... just baju pink jalur2 pehtu sulam tarzan sikit... tu jer... untuk baju hari raya kedua atau ketiga...pakai jer baju mana yang ada... jgn membazir, hehehe...

Even serba serdahana, tp baju ai tetap BLING-BLING tau!!!! tp bling2 simple jer...takdelah meriah sangat...
just letak bling2 kat lengan baju, ni mintak ofismate jahit, ai dah malas nak jahit kalo manik kecik2 cam nie... kalau lace, okey coz jahit die senang jer...

26 comments:

eima said...

trademark tgn bj ko mesti lip lap.... cantek ..
aku pun sepasang je ...
tp de lagi bj yg dah siap tak penah pakai lagi ..wat je bj² tuh bj raya ...utk pegi jln umah org...

Afne said...

perghh.. bling2 tak tinggal. mesti cantik baju ni.

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

ijan kan mak datin...mestilah ada bling2...lalala...

Sari said...

ok la tu bling2,baru meriah..slmt hari raya utk ijan n famili..

SuZiE said...

wah... cantiknye ade bling2... sama la kite.. tp suzie jahit sdri.. :)

MrS. F!zA said...

sempat lg tu nk berbling2 utk raya.. huhuhuhu

umilia said...

tak bling2 tak glamer la kan..heheheh..bj aku takde yg bling2 pun..sbb mls nak jg..huhuhu..

mamalieyna said...

bling2x harus ada ye..hehe..baru la terasa cam baju tuk raya! ^_^

eina lak, mulanya nk jht manik, tapi last minute malas..letak manik tempek sajo...blig2x la jugak..lalala..hehe..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

makin beseri2 la ejan di hari raya nanti..

mummy_ayu said...

wah glamor la raya nie...

~aSHa~ said...

ko tempah mana baju tu? bukan manik tu.....bling2 dgn ko mmg dah match

ibuayu said...

wah cantiknya....tentu mantop raya ni

..nOj.. said...

wei tak gatal ke tangan ko kena mende2 tu

::Mamalyna:: said...

eima, hahaha...liplap... tu jer satu baju berbling2, baju lain pakai jer baju keje tue, hehhe

::Mamalyna:: said...

afne, baju biasa2 jer, heheh

::Mamalyna:: said...

izan, hehehe... taklama lagi sultan kita bagi datuk kat aku tau, ehheh

::Mamalyna:: said...

kak sari, tq so much.. selamat hari raya kak..

::Mamalyna:: said...

suzie, mengerlip ler kita di pagi raya, hehehe...

::Mamalyna:: said...

fiza, baju tu nampak plain sangat, so tambahler manik..hehhe

::Mamalyna:: said...

lia, glamer ai yer..

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, samaler kita... dah sulam, tak mo letak lace...pehtu malas nak jahit manik kecik2 tu, suruh ofismate jahitkan..

::Mamalyna:: said...

kak mimi, dari jauh org nampak ejan jer,hehhe

::Mamalyna:: said...

mummy ayu, opppsss! terlebih sudah..

::Mamalyna:: said...

gidah, aku tempah kat sini jer... sulam2 tue..

::Mamalyna:: said...

ibuayu, mantopp sangat2!heheh

::Mamalyna:: said...

nojah, raya pertama baru aku bitau ko yer.. aku mana pakai lagi baju nei, heheh