Tuesday, September 7, 2010

Kudaku Lari Gagah Berani...

Kelihatan tok wan sedang memekap kuda untuk cucu aka cik lyna... sebenarnya time kami balik kedah awal bulan pose ari tue, kuda ni dah ada dah... tp takde pemegang n comot2... ingatkan tok wan nak wat suprise kat cucu tp cucu plak surprise balik, hehhehee

ni dapat mms dari MIL.... sudah cunnnnn oooo kuda nie, siap ada pemegang dah... bolehler lyna yibba..yibba...hungga... katanya ada touch up lagi... tak sabo nak tengok camne rupa kuda nie bila siap sepenuhnyer, hehehhee

20 comments:

eima said...

wahhh buat sendri ke .. terer ... cucu kesayangan ... besh la lyna nanti...

~aSHa~ said...

wah pandai tok wan...sayang benor kat cucu nan sorang tu..

Mama Balqis said...

wah bestnya Lyna dapat kuda!!!

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

yelah cucu kesayangan...sementara sorangn lagi...

sok2 lyna ada adik, ada sepupu...hehehe...

Afne said...

hampir nk sama dgn kuda hana. pandai tok wan buat utk cucu kesayangan.

Fieza79 said...

tok wan buat sniri ke utk cucu kesayangan...sayang sguh tok wan pada cucu siap nk wt surprise...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhhhh seronoklah cucu2 nantie .. salam lebaran dr kami sekeluarga ;-)

Sricahaya said...

Punyalaa sayang tok wan ngan cucu yg jauh ni ye..gigih siapkan kuda.. :)

..nOj.. said...

kuda kayu buatan sendiri. hehehe

Echa said...

kuda kayu ni aku pun ada.. kalau ko pasan kat blog aku gambar masa bebudak ni.. heheheheeh kuda kayu kaler merah

::Mamalyna:: said...

eima, tak buat sendiri kuda nie, jiran umah dah nak buang, tp abah ambik, nak touchup kasik cucu main

::Mamalyna:: said...

gidah, tok wan touch up jer.. ermm lyna kan cucu meka nan sorang..

::Mamalyna:: said...

mama balqis, kudaku lari gagah berani, hehehe..

::Mamalyna:: said...

izan, tu ler..lyna untung, saingan takde, die sorang2 jer... manja sangat2 tue...nasib baik aku beranak awal, hehe

::Mamalyna:: said...

afne, tok wan tak buat kuda nie, cuma touch up jer..

::Mamalyna:: said...

fieza, tok wan cuma touch up jer.. cucu die baru sorang iaitu cik lyna tue..

::Mamalyna:: said...

nurul, tq so much:D

::Mamalyna:: said...

sricahaya, sangat sangat2..bukan sahaja cucu yang jauh tp cucu yang sorang tue, heheh

::Mamalyna:: said...

nojah, bapak mi dapat dari jiran, bukan die buat pun, touch up jer..heheh

::Mamalyna:: said...

echah, page bape wei..meh aku nak tengok gambo kuda kayu ko, hehhe