Tuesday, September 7, 2010

Mission Accomplish- Part 3

Semua wishlist ai yang nak dilaksanakan ada di SINI.... 2 plan dah terlaksana ngan selamatnyer dan ini yang terakhir...

third,
buang tikar plastik bilik iron yang telah reput tue, ganti tikar meja makan letak situ dan beli tikar meja makan yang baru, hehehhe....abang, wishlist ni sila approvekan yer...
- Done!!!!! big boss kat umah kata, pembelian tikar baru hanya dibuat bila gaji yer... its okey!

4th,
lap semua kipas, kemas dalam umah sekemas-kemasnya..
- Done!!!! rumah dah abis kemas dah... kiranya dah okey mata memandang, mana yang menyemakkan mata telah dibuang tp cuci kipas tue, masih tak dibuat lagi oleh cik abang ai...

5th,
pasang tirai dapur balik n letak riben kiri kanan:D
- Done!!!
cantik takkkkk!
tirai memang dah lama beli dan riben tue recycle dari langsir lama jer....

6th,
beli wall sticker dan deco cermin area meja makan
- tak settle coz tak jumpa wall sticker yang menambat hati...

alhamdulillah... semua settle dan dapat dilakukan before pulang ke kampung... ati ai sungguh hepi!!!!!!

1 comment:

EiJa ZaQuaN said...

cantik arr tirai tu..eija pun nak nak beli tirai dapur..tp nmpaknya x kesampaian..cik abg pulak kata x sesuai..