Tuesday, September 7, 2010

Kuda Siap!!!

Sebenarnya tok wan lyna tak buat sendiri kuda nie... kisahnya dan katanya ada jiran kat area umah tue nak buang kuda nie sebab dah tak comey dan adaler alasan die tersendiri kan...pehtu bapak mertua ai ambikler n nak touch up untuk cucu die main...

so gambo sebelum nie, FIL sedang sibuk mensyelek dan dah letak pemegang untuk hungga2 kat kepala kuda tue dan kuda ni dah siap sepenuhnyer....
siap ada rambut2 lagi... siap ada ekor tue... takutnyer nanti, lyna tue kan ganas, ditarik2 ekor kuda nie, hehehhe.... tq so much dan harap2 rambut dan ekor kuda nie bertahanler, penat tok wan ngan mak tok buat, jangan lyna rosakkan sudah yer....

5 comments:

eima said...

wahhhh rajin tul ...semua nye kerna cucu kesayangan .....besh..besh...

umilia said...

wah..kreativiti sgguh tok wan lyna..bgus2..

Fieza79 said...

mmg kreatif tok wan Lyna ye...bertuah sguh...

'NuReeN' said...

ok la kuda tue.. klau dpt kat anak sya sure dia suka sgt.. antara mainan yg dia suka naik klau kat playground.. "jom p mainan naik horse" katanya

Mimis said...

hehe.. comel aje kuda ni..