Menu berbuka hari jumaat lepas...
sambal sardin taruk petai
ai first time masak lala tue... ntah kenapa teringin nak makan coz ari tue tengok sepupu masak cam sedap jer tu yang try dan hasilnya overcooked! rasanyer, bolehler kut... ai makan sedap jer...hehhehe
Air tue, asben ai buat... okey, sedap! ntah ape mimpi nak wat fresh juice pun tak tauler... tetiba ada ilham kut... Apepu, alhamdulillah, kenyang perut kami sekeluarga..
Menu berbuka hari sabtu dan ahad, beli sahaja coz misi mengosongkan peti ais coz dah nak balik kg dah...hehehe
12 comments:
sedapnya.. sedapnyaaaaaaaaaaaaa
alaaa rase nk mkn sadin la plak wei. isshh
kt umah ni kalo air buatan tgn encik somi mesti sedapp xtau nape.sbb tu selalu suh dia je kalo nk wat jus buah huhu..kdg tu sggup tunggu dia blk ke ape..semata2 nk suh dia yg buat jus.
sedap nmpk tengari cm ni...huhu
owhh misi mengosongkan esbox...nk balek kg..best nya da kg...kami beraya dlm pekan je..huhu dekat je dgn umah sniri...
noj ko terer masak .. pe barang mkn sardin .. hehe
mamalyna sedap ke sardin letak petai ??
sdpnye..aku pun tak pnh msk lala..tkut tak msk btul je..hehehehe..
afne, tedap2, hehehe
nojah, masak ajelah nojah wei..
nurul, tue die yang offer nak buat air...sekali menjadik dan sedap, hehe
fieza, hehehe... kami ni kg jauh2 so kenaler kosongkan esbok..
eima, sedapler... tryler..
lia, masak jer...main campak2.. hehe
Post a Comment