Thursday, September 2, 2010

Mak Dah Discharged

Alhamdulillah, semalam mak dah discharged keluar dari hospital kuala lipis.... sepupu ai yang ambik mak semalam dan skang mak duduk sementara di umah mak ngah ai... terima kasih tak terhingga buat abang ja dan mak ngah sekeluarga kerana take care tentang mak ai..

Ai harap sangat2 kesihatan mak ai terpelihara dan mak sihat sejahtera... kalo boleh tak mo sakit2 dah cam ari tue...risau dan susah hati kami... Sayang Mak!!!

14 comments:

diana said...

alhamdulillah..
semoga sihat
selalu..

::Mamalyna:: said...

diana, tu ler.. syukur sangat2..alhamdulillah..

syawalsimpsons said...

semoga siaht sentiasa mak akak ye...

nanizamros said...

syukur dah kuar dah...
smoga mak ejan sihat senatiasa lepas ni.. AMIN..

eima said...

bagus la ... mudahan pas nih ... die sehat dah tak de sakit² dah ....

eh, muka korg sama la....

Echa said...

alhamdulillah.. makcik dah sihat... jaga diri yeee.. jaga kesihatan.. jangan makan lemang banyak sangat raya ni nanti.. hehehe

..nOj.. said...

alhamdulillah. risau kan. dh la duk jejauh camni. harap mak tak sakit sakit cam aritu dah

.::Lynn::. said...

alhamdullilah dah sihat...

::Mamalyna:: said...

ibusyawal, tq sis...mudah2an..amin

::Mamalyna:: said...

kak wan, aminn...

::Mamalyna:: said...

eima, heheh... ni pandagan sisi jer ni, ada yerk...ai rasa muka ai banyak ikut ayah, hehe

::Mamalyna:: said...

echah, tu ler...harap2 camtu, lega sikit ati aku nie

::Mamalyna:: said...

nojah, tu ler...ati aku riso sungguh... otak aku memikir jer..

::Mamalyna:: said...

Lyn, tq...syukur sangat2..