Wednesday, September 1, 2010

Ai Pakai Susuk Untuk Menang Giveaway n Teka2, hehehhe

Ari tue join teka barang kat blog ECHAH, bukan org lain pun, geng DSS jugak... katanya barang tue berkaitan ngan komputer, so ai teka pendrive... tp rupa2nya barang tue ialah Mini Keyboard Vacum... so takde yang meneka ngan betul maka ECHAH telah menyuruh anak bujangnyer mencabut nama pemenang...

sekali Aqeef cabut nama ai...hehehhee...sangat2 suka... tq bebanyak yer aqeef coz cabut nama auntie...
Hadiahnya ialah top up RM10... sudah ditop up baru sat tadik dan FM... yang kelakar bila baca komen2 kengkawan kat blog ECHAH... sampai ati kata ai pakai susuk yer... puas ai jampi serapah tau untuk menang, hehehhee.... tp takpe2, rejeki raya nie...

buat echah, tolong peluk cium aqeef bagi pihak ai yer.... kerana die yang cabut nama ai, hehehhe

20 comments:

eima said...

rezeki mung tuh ... guna topup tu nk wat call mak kat kg ... murni kan ....

aSmiDar said...

menang lagi...wah..wah..wah....

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

sib baik aku pakai pascabayar...so tak terasa sangat...:p

mama rifQy said...

hhahhaahhaa..jampi pe kak..nak tau gakkk..

♥cutebabygirl♥ said...

wahhhhhhh
tahniah2 :)

..nOj.. said...

huh

~aSHa~ said...

mmg ong keng siong tul

MRS. K said...

beh tu dpt top up.. leh gayut

umilia said...

pttnye sape da pnh mng ape2 giveaway tak leh msuk..syarat br tu..hahahaha..

::Mamalyna:: said...

eima, hehhe...tu ler...dah call mak dah..

::Mamalyna:: said...

asmidar, hhehee...rejeki..

::Mamalyna:: said...

izan, hehehe...nasib baik bukan ko yang jeles...kalo tak, masak telinga aku..

::Mamalyna:: said...

mama rifqy, takde jampi2, eheheh

::Mamalyna:: said...

cutebabygirl, tq so much:D

::Mamalyna:: said...

nojah, awat ko 'huh' kat aku...aku dah dapat top up dah tadik..hehhe

::Mamalyna:: said...

gidah, tersedak ong tue tau, hehehe

::Mamalyna:: said...

mrs. k, hehehe...gayut ngan mak jer..

::Mamalyna:: said...

lia, masalahnyer echah tak tulis syarat cenggitu, hehehe...rejeki..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

kau ni mmg banyak ONG la ejan, jeles akak. hehehe.. apa pun2 congrats yer..

::Mamalyna:: said...

kak mimi, hehhee...tq...alhamdulillah, rejeki, hhe