Wednesday, September 1, 2010

Kembali Berblogging!

Semalam, seharian kami sekeluarga duk kat umah jer... tak p mane2 pun... perintah berkurung!!! hehhee... dan semalam, seharian jugak ai tak mengadap pc pun... dapat pegang kejap sebelum tido....

Ari senin, kami berbukak pose ngan geng ofis asben... geng klik2 jer... makan kat dengkil, Restoren Layar Jati... kami dah biasa makan kat situ pun... pas jer berbuka, bermulaler operasi pusing2 bangi... p manjaku, cari puting susu lyna...pehtu nak p bakeri, cari bahan nak buat kuih... punyaler penuh org kat bakeri tu, ai p bakeri lagi satu, end up, ai dapat beli ceri yang regenyer RM3 sahaja...

Masuk balik pjaya, dapatler beli bahan2 yang dicari... plannyer nak buat malam tue, last2 ai tertido... dan semalam, baruler operasi membuat kuih... kuih ape? nanti ai tunjuk yer...

**kembali berpuasa jugak setelah 5 hari beraya, huhuhuhu

10 comments:

nanizamros said...

uiksss..
dah raya rupe2nyer... hehhehe

syoknyer dah wat kuih ek...
apakah kuihnyer itu? jeng jeng jeng..

Sitisifir10 said...

uih...mmg sll 5 hari jek?? ai kalu cuti kalu mau 8 hari...huhuhuh

~aSHa~ said...

ai je tak buat lagi kuih muih ni...

::Mamalyna:: said...

kak wan, hehehe...dah raya ari jumaat lepas.. kuih? tunggu next entry..hehhe

::Mamalyna:: said...

kak siti, biasa ai pun camtue, tp kali nie cam sikit jer pulak...syok2, hehhe

::Mamalyna:: said...

gidah, ko kaya, mesti ko banyak order kuih je kan...ko kan tokey..hehe

diana said...

rajin nye buat kuih..
cik lyna tak kacau ke
kalau buat kuih?

..nOj.. said...

wei mesti best kan buat kuih. best tgk anak yg disaluti ngan tepung. hehehe. dugaan betul

::Mamalyna:: said...

diana, kaco...bersilat ai, hehehe

::Mamalyna:: said...

nojah, kuih senang, ai sukaler...tang buat biskut, tak buat dah kut..hehhe