Monday, August 30, 2010

Hasil Shopping Sales di Presint 16

Khamis lepas, pas kerja, terus berdesup ke presint 16... ada jualan kat situ... point utama ialah baju lyna... anak didahulukan, mak pak takde pun tak pe.... syokkkk, sebab tak ramai org dan tempat luas...so bleh pilih ngan suka2 hati jer...

niler rembatan untuk cik lyna...
kasut raya
baju harian ke taska...
ni pun baju harian ke taska...suka, sebab die ada riben beso...
dan skirt'kek lapis pelangi'

ari esok last day...so cepat2...ada masa lagi nie.... buat org gomen, duit RM500 tue dengar citer, masuk ari rabu nie....

13 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

bukn ari ni ke last day

..nOj.. said...

comel nye kasut tu wei.

yg pasal duit tu, bkn MUNGKIN la. memang betul. ade masuk berita 2-3 ari lepas. heheh

Nigina said...

wahh cantiknya kasut lyna

aSmiDar said...

baju skirt tu comel..

eima said...

wahhh ... tak pegi pun ...mls...wlu pun tetiap petang parking keta kat depan khemah putih tuh ...

ummiaqeef said...

kite dah pegi jumaat lepas..yg boy x byk choice la..rembat sepasang je baju basahan aqeef..jadi la drpd xde..hehehe

mamalieyna said...

cumel kasut tu..berkenan!

EiJa ZaQuaN said...

puas hatikan dpt beli baju utk anak..wah lyna dpt 3 pasang baju..hehehe

Hezesuze said...

ermm dulu belum kawin sibuk sopink barang keperluan sndiri

lani bila dah ada anak2..belikan baju tuk anak2 dulu kan...kita2 nie kemudian xpe...huhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahaha, btul tu..
anak didahulukan.. mak pak kedian takpe.. ;P..
waa, bleh thn gak stok lyna ekk..
my alya blom bli pepe agi ni..
aah, nk tgu bonus 1 sept. ni, heheheh.. ;-)

~aSHa~ said...

p16 kat area mana wei?

Wansteddy Tales said...

uwa... cantik2nya. malas nk p jauh sngt dr rumah. macam dr utara KL nk ke selatan hehe... Mama Lyna, kalau taruk senarai harga sekali boleh kita bujet jd pergi ke tak hehe >< btw cantik2 pilihan mamaLyna. berkenan sekali terutama tang kasut cik Lyna nnt. waa... raya ni Lyna boleh la ikut berjoget join group mama2 pulak hehe

tinytini said...

Sale kat Presint 16? Best nyer.. nampak semuanya cute-cute.