Friday, September 24, 2010

Jom IKEA!

Bekas sudu yang kaler pink tue ai beli kat IKEA, RM1.90 kalo tak salah... macam2 kaler ader, menarik sangat tue yang ai beli... TQ so much kat mak ngah lyna yang bawak kami jalan2 p Ikea... ai tak penah jejak kaki pun ke sana lagi walaupun dah 8 tahun lebih duk kat kl nie, cian ai kan, hehehhehe

ini budak yang amat suka posing... mendidih ati ai tau coz lyna agak cranky time shopping nie...

Mak Ngah Lyna aka Cikgu Nur Aida
Perkhidmatan Tolak Troli yang paling best in the world!!!!!! hehhehehe
Balik time setelah menapau float A&W
me ngan cik lyna.... ball oren tue terpaksa dibeli untuk kasik lyna diam dalam troli
First time jugak ai makan meetball dan kek daim... memang sangat2 sedap! selama ni duk tengok dan baca kengkawan jer...tp kali nie tekak dah merasa sendiri... terasa puas di hati...
dan
di dalam troli ni jugak ada hadiah besday lyna dari mak ngah... TQ so much mak ngah! Ape hadiahnya? Tunggguuuu....

8 comments:

Ummu Sofea said...

Salam.. Letih la kaki nak menapak dari satu tingkat ke 1 tingkat kat Ikea tue.. P dua kali, cukup lah kot.. Tapi, memang tak sedar diri bila masuk Ikea tue.. hehehe

eima said...

mu dah pegi ...aku belum lagi ..huhu

umilia said...

tula..mmg best gi ikea tu..tp nak cr park yg ssh tu n kejauhan yg watkan aku pun br 3x gi sane..last pegi thn lps..thn ni takdela kot gamaknye..huhuhu..

.::Lynn::. said...

karipap ikea pun sedap jugak...

Me_Lina said...

kalu dtg ikea... wajib makan meatball, chicken wing, spegety for alya, cake daim ngn karipap... we all kalu dtg... kol 10am dh sampai... time tu... parking melambak2 lg... pastu wajib gak bwk duit bnyk2... kalu x... sure super stress... tgk brg2 kt sana... aahhahahaha...

Hezesuze said...

takat nie baru sekali jek weols terjah ikea sbb nak tgok apa yg ada kt sana huhu

kene tunggu ada rumah sndiri baru nk terjah lagik..kalo just terjah tapi xbeli apa2 pun rugi kan uols? hehe

Cute MuM said...

baru 2 kali g sana.. itu pon dekat raya.. sebab terasa jauh nak g..

Huda said...

bestnye leh g ikea :) huda dh lame x jalan sane..hehe