Thursday, September 23, 2010

Iman KoeTeow Kerang

Kalo balik Alor Setar, mesti wajib makan kat sini... kueteow die amat2 sedap! kueteow kerang ada, char kuey teow ada dan nasik lemak kecik....mak mertua ai kata, dah lama dah bukak kedai nie.... dulu2 kedai die biasa2 jer... skang nie dah cun dan lawa... siap jual nasik ayam dan chicken chop lagi....
untuk lyna, orderkan saja nasi ayam... for me n my asben, semestinya char kuey teow... time ni kami p ramai2 satu family kecuali mak ngah lyna yang telah pulang ke seremban raya kedua...

5 comments:

eima said...

kat area mana ni ek ...
aku mesti ajak laki aku pegi ..die tu hantu char kueh teow...

dulu kan die blajar kat kepala batas ..pastu balik cnih die sebuk dok tringat char kueh teow sg. 2

zue @ annaleeya said...

bulih bygkan kesedapan char kue tiau... sukeeeee....

Adyshariz said...

uhh..baca tajuk pun dh terliur..sedap tu

Liza said...

Wah.. tempat kegemaran kami gak ni. mmg sedap sbb sejak sethn lps dia dah introduce koeteaw kerang special...yammy. terbayang telur mata yg cair2 kat ats tu..

Hezesuze said...

ermm takat nie weols pernah try kueh tiew kerang kt pasar borong klang jek...situ yg paling sesuai ngan tekak weols...huhu

tapi kalo weols makan sudah tentu xmo letak taugeh...hahaha