Friday, September 24, 2010

Maafkan Saya:(

Dalam minggu nie, ai tak dapat nak jenguk blog kengkawan... Sori sangat2

Sebenarnya dalam 2 hari lepas ai baru 'lancarkan bisnes'... dan sejak dari itu ai bz mengambil order... dan utk bukak pc di rumah amatlah tidak berkesempatan kerana sibuk siapkan order customer... setakat 2 hari ni, ai baru ambik order kengkawan ofis dan kawan FB...Insya Allah, ai akan announcekan bisnes ai tue kat blog ni ari senin depan...

Baru mula berniaga, dah ada dugaan tp ai kena fikir positif....Dugaan berniaga tue memang ada di mana2 kan... tp hati kena cekal, hati kena kering, jgn dilayan sangat perangai makhluk yang iri hati dan dengki... yang penting, izinkan ai mencari rezeki yang halal di dunia ini...

Hari esok ai akan pulang beraya ke kampung halaman ai di Kuala Lipis, Pahang... rasanya dah takde suasana raya dah kut, hehehhe.... yang penting, ai balik untuk jenguk bonda tercinta...

3 comments:

qasehadam @ nurul said...

baru nk ajak raya kt umahh sok wat makan2 hehe xpe selamat blk kg..

nanizamros said...

saperkah yg suke nak dengki tu!!!wat derk jer ijan apa yg penting i like the popia very much!!!
;-)

Hezesuze said...

wah bisnes apa tu uols?? meh ler syare ngan weols....huhu