Saturday, September 4, 2010

Duk Umah, Kemas Rumah

Minggu nie minggu terakhir duk kat umah sebelum cuti lama berhari raya.... dan hari ini digunakan sepenuhnya untuk mengemas rumah... kiranya last touch up ler... even tak beraya kat umah sendiri tp umah harus okey yer.... mana tau kut2 nanti sampai2 umah, ada tetamu nak beraya, takdelah kelam kelibut... alhamdulillah, wishlist yang nak disetelkan before balik kg telah terlaksana...

Bukak pose ari nie just beli kat luar sahaja... lauk2 pun dah abis...tinggal telur jer... semalam operasi buat kuih... rasanya cukup dah tu kut... kuih simple2 jer..

Okey, nak siap untuk kuar, tata...

4 comments:

Ieza said...

sama lar kita ieza pn dh kepenatan sangat..duk mengemas jer dalam minggu ni..yg paling geram dh kemas anak bongsu suka sangat memunggah..gerrr

TeacherNunu said...

nunu masih tak sempat nak ngemas rumah sebab dah duk kat kangmpung pun ni heheheh

::Mamalyna:: said...

ieza, tu ler...kemas sat, sepah balik...nasib baik die sepah part die jer..

::Mamalyna:: said...

teacher, dah balik kg dah...wahhh, seronoknyer...