Tuesday, August 24, 2010

Tetiba Bangun Plak...

Sedang enak menikmati juadah sahur yang satu jenis tue jer... tetiba ai terdengar, cam bunyi sedu2 kat bilik second dalam umah ai... tp dari meja makan, tak nampak clear, terselindung camtu... pehtu ai jerit 'lyna, meh sini...', pehtu terkedek2ler lyna jalan kat kami.... ntah kenapa ari nie die bleh bangun sahur plak... tp still lagi mamai2.... takut kut tetiba tinggal sorang dalam bilik, biasa kami lepak kat hall tp tetiba kami diserang kegatalan, so terus masuk bilik...

Lyna jaga tak lama mana pun, tak lama pehtu tido balik pehtu mulaler mengamuk sikit bila nak kejut die pagi tadik..

8 comments:

@e_da said...

alololoooo comeynyerr lyna... nak sahur sekali ek...

umilia said...

ank aku yg abg pun sll bgn time aku sahur..tp bgn smbg tdo blk kat lua..heheheh...

::Mamalyna:: said...

eda, tu ler, terjaga plak die...nasib baik nak tido balik..

::Mamalyna:: said...

lia, hehhee... takpe, tak kaco kita sahur..

eima said...

mesti terjaga cari mama die ... guling² lapang...guling lagi sekali lapang ... pastu dlm gelap lak ...

Echa said...

pesal merah merah muka dia tu wei

::Mamalyna:: said...

eima, agaknya...biasa tak pun, hehe

::Mamalyna:: said...

echah, ni gambo lama, time nie kat umah sepupu yang ada kenduri kawen...melasakler tue agaknya...cuaca panas, hehe