Tuesday, August 24, 2010

Duit Raya Sudah Tukar

Alhamdulillah, dah selamat tukar duit raya dah kat bank....Untung jugak ada bank kat bawah ofis nie, senang gilerrrr... turun jer lif, dah sampai bank, hehehehe
Dapatler sampul free 3 peket, sepeket dah bagi member...

Kepada kengkawan yang duk di putrajaya dan ada akaun cimb,
CIMB dah buat tukaran wang raya yer...tp make sure, korang ada akaun cimb... caranya ialah, p kaunter customer servis yg terletak di tepi atm, serahkan ic or atm bank kat staff di situ coz meka nak cek yg kita punya akaun cimb, dah lulus, nanti die serah borang dan terus p kaunter 7 untuk tukar wang... senang sahaja, tak perlu ambik nombor...

tp ai tak sure, cimb open tukar duit raya kat org yg takde akaun cimb atau tak... coz mengikut pengalaman taun lepas, panjang giler org beratur untuk tukar duit, sampai melimpah ke luar bank..

** baru terima call dari IZAN, ayatnyer : jan, kita tukar sampul raya nak tak, aku nak yg cimb tue... ermm, ai dah agak dah dari saat ai terima sampul raya nie tadik, konpom izan nak....hehhehehe

21 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

ha, meh tukar sepeket ngan aku ok...aku dah cop..

ibu_BatRiSya @wardah said...

woww....sudah tukar? nak pegi tuka gakla...

Sricahaya said...

semangat mamalyna..tapi ok gak tu..tak berebut or beratur panjang2 nak tukar duit nanti..

eima said...

wahhh cam tu ek .. nanti ckp kat panjang suh die tukar kat cimb ....

aSmiDar said...

wauu..semnagt tus..
huhuhu..nk 1syampul..hihi

mummy_ayu said...

wah..dah tukar dah? ayu lum lagi ..kena cepat gak, nanti abis lak duit raya kan...

..nOj.. said...

lawo tul sampul ni. patut la izan nak

EiJa ZaQuaN said...

wah awalnya tukar duit raya..eija suruh en suami jerk yg tolong tukarkan..hehe.

maszmadi said...

eee dah bleh tukar ker.. nak tukar jugak la.. taun lepas x sempat tukar, sume bank pi dah abis da.. huhu

SyidaGorjes said...

hah!cepat betol!baru ingat nak buat minggu depan.atau minggu depan tu dah lambat sgt?

::Mamalyna:: said...

izan, yo ler... symp kalo ngan ko nie, hehhe

::Mamalyna:: said...

wardah, dah bleh dah...cepat pegi..hehhe

::Mamalyna:: said...

sri, tu ler...semalam, cariler duit yg ada coz tak mo beratur panjang kan..

::Mamalyna:: said...

eima, asben ko kat umah kan...ha suruh die p cepat

::Mamalyna:: said...

asmidar, semangat tue penting...

::Mamalyna:: said...

ayu, cepat tukar ayu, nanti lambat, duit plak abis, hehe

::Mamalyna:: said...

nojah, izan kan pengumpul sampul, heheh

::Mamalyna:: said...

eija, hehehe...tuler,biar awal dari duit abis, hehe

::Mamalyna:: said...

mas, kena cepat mas...

::Mamalyna:: said...

syida, rasanya minggu depan tue dah lewat kut, hehhe

Nurzairul Isma said...

aii tuka duit raye pon kene ade akaun... aduii