Tuesday, August 24, 2010

Guna Setitik Dua Titik Boleh Tak?

Ari tue ai penah cakap yg ai pakai pelembut fabrik Downy Attraction kan... just bau jer, memang wangi dan ari ahad semasa lyna tak tido tue, ai baru first time pakai... cam biasa, ai tuang satu penutup.... sekali bila dah jemur baju semua, makkkkkk aiiiiiii memang wangi gilerrrrrr... semerbak satu umah... dahler kami tido kat hall, sampai naik pening dibuatnya... yg asben ai lagi terus, terus jadi selsema.... siap sound ai tue, ayang letak ape wangi sangat kat baju tue? Banyak sangat ke letak? Lain kali GUNA SETITIK DUA TITIK BOLEH TAK?!!!..... hehheheheh...ambik ko!!!

ai pun mana tau yang die buat wangi satu rumah... coz kalau dulu ai pakai downy relaxing rose tue, bau biasa2 jer... dan pengajarannya, semalam masa ai basuh sarung kusyen, ai letak separuh penutup botol jer, hehhehee

12 comments:

..nOj.. said...

mmg kena guna sket je kot wei

eima said...

tu sebab aku tak guna downy ...pening aku tatahan ...
aku guna soflan pun separuh je utk cucian penuh ..

aku pening ..aku tak suka wangi ...

ejaMaria said...

eh... kan ke acik Downy tu dah pesan pakai 1/2 penutup je... haih... dah pakai terlebih gitu la jadinya... jimat bole pakai 2-3 bulan tu sebotol... hehehe

Sitisifir10 said...

tu la kan dia kata kecil2 cili padi... :P

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

uish..boleh jadik fungsi 2 in 1 wangikan baju n rumah skali :))

adianiez AIDA said...

yg rose tu pun aida guna 1/2 penutup jer. da wangi hi hi hi... sampai kena selsema tu, confirm wangi giler!!!

::Mamalyna:: said...

nojah, hehehe...ye kut, aku ni terbiasa letak satu penutup, hehehe

::Mamalyna:: said...

eima, dulu ai pakai softlan, sejak kawen tukar downy...ai pun serik dah nie, hehhe

::Mamalyna:: said...

eja, hahhaha ya ampun, terlupa sudah...dah biasa pakai satu penutup botol...yang nie wangi sangat2..

::Mamalyna:: said...

kak siti, hehehe... terlupa saya ngan iklan tue..

::Mamalyna:: said...

Ummi Aisya, betul jugak tue, agak2 org nak datang, basuh n jemur baju...wangi sentiasa..

::Mamalyna:: said...

aida, tu ler... ai terlupa yg ni wangi, p letak sukatan biasa, hehe