Wednesday, August 11, 2010

Tamat Sudah!!!

Alhamdulillah, tamat sudah MAMALYNA'S GIVEAWAY : KETUK-KETUK RAMADHAN... seramai 125 kengkawan yang join... ada jugak yang join tp tak cukup syarat, dah remind, tp no feedback, so nama mereka 'digugurkan'... takpe, cuba lain kali yer... Insya Allah, pehni akan ada giveaway lagi...

so kengkawan, nama kengkawan semua ada di sidebar kiri blog nie... sat lagi saya mintak Mr. Random ambik '4 NAMA' yer...

Lepas lunch, saya tunjukkan nama pemenang...

10 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

yey nama kita ada...tq dear

mummy_ayu said...

nama ayu pun ada..ayu dah follow dah satu lagi blog tu tau..tq coz inform..good luck to semua!!

mummy_ayu said...

nama ayu pun ada..ayu dah follow dah satu lagi blog tu tau..tq coz inform..good luck to semua!!

Me_Lina said...

107... 107... 107... phuh...phuh...phuh... amin...

Cute MuM said...

bertuahkan aku??

♥cutebabygirl♥ said...

THANKS MAMA!!!
nama sy dah tersenarai..hehe
harap2 ade la rezeki bln puasa neh..ehe :)

BIONIC WOMEN said...

x sabar nya ni nak tunggu..

EiJa ZaQuaN said...

yeay tersenarai..agak2 no. 48 ade luck x..?hehehe..

expresión de hígado said...

minx2 btuah bln puase..
(amin)

miszTERRA_SF_ said...

nm sy pon da.. mudah mudahan rezeki bln ramadhan :)
tq kak