Wednesday, August 11, 2010

Pemenang MamaLyna's Giveaway : Ketuk-Ketuk Ramadhan

Okey, iniler saat ditunggu...cewah!!!!! ai pun kalo masuk contest, saat nak tunggu penganjur umum pemenang tue, memang berdebarler.... Okey, jom kita tengok sape yang bertuah itu...

.....Peserta no. 70
PUPEL
http://pupel.blogspot.com

.....peserta no. 41
NISA
http://nisa-akunakkurus.blogspot.com
(ai pun nak kurus jugak, hehehhee)

......peserta no. 23
IEYZA

.....peserta no. 29
DYAHAHA
http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com

tahniah buat kengkawan yang menang, terimalah hadiah sebagai kenangan dari ai nanti yer... bagi yang menang, sila email alamat ke ejan8113@yahoo.com

buat kengkawan yang lain, insya Allah akan ada lagi giveaway... tq so much kerana sudi join giveaway ai yang simple nie... dan sangat2 terharu coz ramai yg join dan ramai adik-adik yang join...

SELAMAT BERPUASA BUAT SEMUA..

31 comments:

kakngah said...

congrats to all winners!!~

ctnurkhijah said...

tahniah....
huhuhu...takde rezeki lagik...

Cute MuM said...

ala.. nape tak 47 td... huhu..
xde rezeki lagi la..

tahniah yer yg menang...

..nOj.. said...

aku dh sms alamat smlm. kira bole guna lagi la kan. hehehe

~dYaHaHa~ said...

yeayyyyy!!!!

Ain said...

tahniah untuk semua pemenang...

selamat berpuasa untuk ejan sekeluarga....

::Mamalyna:: said...

kakngah & siti, tahniah kepada mereka, takpe, nanti cuba lagi yer..

::Mamalyna:: said...

uyun, hehehe... ejan pun suspen nie, mintak2 dania cabut nama ejan, hehehe...leh menang teddybear untuk lyna

::Mamalyna:: said...

nojah, ye ler tue, hehehe

::Mamalyna:: said...

dyahaha, yeaaaaayyyyyy!!!! heheh

::Mamalyna:: said...

ain, tahniah buat mereka, dan selamat berpuasa untuk ain sekeluarga..

aenareal said...

tahniah....

nuraarin-life said...

Tahniah buat pemenang semua!! REzeki di awal ramadhan

Wansteddy Tales said...

xpe kalah pun kita joget jugak!
miahahaa...
tahniah kepada para pemenang ^^
enjoy join simple GA cm Mamalyna anjurkan ni ><

ayunaufal said...

hmmm.. xde rezeki ...tahniah kpda pemenang

eima said...

huhu tak de rezki ko nye GA ... huhu

ejaMaria said...

mmm... bukan pintu saya utk di ketuk... takde rezeki... anyway... tahniah pd yg menang...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

tahniah pada pemenang

.s.o.f.i.a. said...

caner bley TERmiss nie!!! he he..... harap2 next GA me dapat join.....

mummy_ayu said...

tahniah kepada pemenang!! miss lagi la..tak pe lain kali cuba lagi..

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah kpd pemenang..nmpknya xde rezeki no. 48 nak naik..ehehe..

::Mamalyna:: said...

aeraneal, tahniah buat mereka..

::Mamalyna:: said...

aarin, tahniah buat mereka...

wans, ahaha..meh kita joget2 kat sini...

PuPeL said...

Alhamdulilah..betul2 rezeki ramadhan..tak sangka pupel menang biarpun dah last2 time joint..

tq mamalyna..

tahniah juga untuk peserta laen yang menang :)

maszmadi said...

laaa no 99 x der dlm senarai lar..

congrat to all winners..

nadiah said...

salam ramadhan,tahniah bt pemenang...

aiDieNa said...

Alamak!! Maner nama aku.. sure tercicir nieh... huhuhu..

Congrats to all the lucky ones.. ;)

azura samsuddin said...

tahniah kepada yg t'pilih..terima kasih pd ejan juga =)

♥cutebabygirl♥ said...

tahniah para pemenang! :)

Em's Family said...

congrats!!!

Miza Yusof said...

tahniah pada para pemenang