Wednesday, August 11, 2010

Updated : MamaLyna Giveaways "KETUK-KETUK RAMADHAN"

Selamat pagi,

MamaLyna's Giveaway "Ketuk-Ketuk Ramadhan" sepatutnya tamat semalam, tp disebabkan perpindahan workstation kat ofis dan takde masa nak update kat umah, so ai akan tamatkan giveaway nie kul 12:00 tgh... dalam masa yang sama, ai mintak masa ngan kengkawan untuk lawat blog kengkawan yang join giveaway nie.... Insya Allah, hari ini jugak ai akan settlekan giveaway nie... kengkawan boleh cek status penyertaan kengkawan kat bahagian kiri blog ai, sesiapa yang tak cukup syarat, boleh cukupkan syarat2 tue before kul 12 tgh yer...

ai akan gunakan Mr. Random utk pick up nama pemenang.... maybe petang ai akan announcekan nama pemenang... hadiah akan dipos pada hari jumaat..

15 comments:

syawalsimpsons said...

waahhh...nama saya ada no.3 kak...nama akak saya adamnigina pun da gak..no.1 lagi...klo kiterorg menang...hohhoho...x yah la akak pos...hohoo...save bajet akak....bg je...umah kiter x jauh mana pun...hoohohohh....akan saya tengokkan....

akak...congrate...menang...1st prize cabutan bertuah 5 hari...hohohoho

ejaMaria said...

wah... ramai nye... lebih satu ratus dah join... huhuhu

iem said...

nama saya tak de dlm list tu lah..
ke tak cek lagii kot

Mama Balqis said...

salam, harap penyertaan last minute saya diterima.....nama tak der lagi dlm senarai

eima said...

http://littlecolourshop.blogspot.com/2010/08/pemenang-cabutan-bertuah-5-hari.html

tahniah
ko menang nih ..

Mr & Mrs Ai said...

mintak2lah i menang...fuh kanan..fuh kiri...ekkekeke

♥cutebabygirl♥ said...

nama i xde dlm list pon!!!!!! ="(

expresión de hígado said...

eheh..
adela nobo 85..

mamaqari said...

wah..kita tgk nnti sapa yg kena...heheh

Liessa said...

salam...nama sy tak de dlm list pun...huhu... ni link sy...

http://li3ssa.blogspot.com/2010/08/mamalynas-giveaway-ketuk-ketuk-ramadhan.html

kayyana said...

salam mamalyna, saya da follow kedua-dua blog,,, id saya yana. ada tak?

tiha said...

Salam Ramadhan...^__^

Berita terbaru dari blog saya:

hARAP MAKLUM sUMIMASEN
Wah sampai sudah...!!^__^
Songs : Maher Zain feat Irf - Allahi Allah Kiya Karo

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

puh kiri puh kanan, mintak2 la ada luck untuk akak . hehehe

Adyshariz said...

nama ada kat no 60..moga ada rezeki

aSmiDar said...

yeyyy...xsabar ni...
cepat2..hehe