Friday, August 6, 2010

Takziah Buat Afne

Afne aka ibu Hana Humaira dan Muhammad Hazeq, ai anggap kawan maya ai... ada jugak ai tinggal komen kat blog die dan die pun ada jugak tinggal komen kat blog ai... Afne ialah BF mother...sangat2 syok tengok stok EBM afne pada hazeq

Tadi ai bukak blog Nurshah, dan dalam entry beliau ada mengatakan yang adik afne NUR AIDA NORDIN telah meninggal dunia kerana kemalangan...dan yang menyedihkan ai ialah arwah meninggalkan seorang baby yang comel bernama NUR ANEESAH MAISARAH... kalau tak salah ai, Afne adalah ibu susuan Aneesah
ni Aneesah yg putih melepak dan comel itu... pic from blog Afne

Buat Afne, takziah di atas kehilangan adik tersayang... yang lagi menyedihkan, Afne telah kehilangan adik lelaki sebelum ni...

sama2ler kita sedekah Al-Fatihah buat arwah NUR AIDA NORDIN..

12 comments:

zue @ annaleeya said...

Ya Allah.... sian kt baby aneesah... kecik2 dah kehilangan ibu...

Takziah utk family arwah.. smoga roh arwah dicucuri rahmat.. amin..

A-Fatihah..

Cute MuM said...

Al-Fatihah..

Takziah utk family arwah..

Semoga baby aneesah terus mendapat kasih sayang keluarga..

kakngah said...

Al-Fatihah
semoga rohnya dicucuri rahmat
amin

qasehadam @ nurul said...

oooo...terkedu saya xleh ngk kecik2 dah kehilangan ibu yg tersayang macamana la nk tidurr agaknye..takziah kepada femili arwah..sobs

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

Al-fatihah untuk kuarga mereka...semoga roh nya di cucuri rahmat

..nOj.. said...

takziah. al fatihah. sedihnye. moga ditempatkan dikalangan kekasih2 Allah

mamalieyna said...

Al-fatihah buat arwah..dan salam takziah buat keluarga mereka! kesian si comel itu...!

aenareal said...

takziah kepada famili arwah...al-fatihah..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

takziah buat keluarga arwah...alfatihah...

::Mamalyna:: said...

kengkawan semua, al fatihah buat arwah... sedihnyer tengok baby nie..

eima said...

alfatihah utk arwah .. dan takziah utk kuarge arwah ...

kesian nye baby aneesah ...
sedey nye kecik² dah tak de mak ....
moga afne akan sayang aneesah cam anak sendri ...

Afne said...

tq mamalyna sudi buat entry ni. tgk blk gmbr neesa ni aduhai rindunya maklong nk peluk cium dia. rindunya dgn arwah adik.

Ya Allah, tabahkan hati kami menghadapi dugaanMu.