Friday, August 20, 2010

Supper Yang Enak

malam2 makan burger daging special mayonis lebih, memang layan kan... walau dalam gambo nie rupa terpenyek, tp rasa memang mantopppppp!!! Sangat sedap, bila gigit daging burger yang telah diisi seasoning, nyum2.... arggghhhh! sila berhenti imaginasi... malam nie wajib p makan burger lagikkkkkkk....

20 comments:

..nOj.. said...

aiseh. yg ni mmg terliur la wei. sedapnye. tp nape burger bentuk 4 segi ni. hehe

Lynn said...

burger burger burger.. bila nak makan burger ni.. nak masak, en suami xmakan burger la pulak

qasehadam @ nurul said...

tulunnn jgn seksa batinkuuuuu huhu...saje je tau ai suke burger oblong

kella said...

cant stop to imagine laaa..

waaaa.... tetiba pandai pula perut ni berbunyi2! kalau tak tengok takpelah dok senyap..huhuhuhu

umilia said...

ko bli kat mane ni..sdpnye..nak bli gak..

Adlina Husaini said...

mak aiii entry yg sgt kejam!! perutku tetiba berbunyi tengok pic tu

ana said...

memang rupa tak cantek...tapi kata sedap kan, waaa teringinnyer nak makan....

ratna said...

ya allah sedapnya ijannn.. akak mmg suka burger kalau mcm gini..

Zimah said...

menyelerakan..ko beli mana ejan?

Sitisifir10 said...

aduila aii...husben ai boikot burger pulak...sedapnya nak jugop

::Mamalyna:: said...

nojah, camtu ler soalan aku tanya kat asben aku, burger nie 4 segi ker..bukanler wei, ia bulan tp terkepek, ehhehe

::Mamalyna:: said...

lyn, beli jer... nak masak burger kat umah, ai cam malas, hehehe

::Mamalyna:: said...

nurul, hehehe...bawak bersabo...tahan2

::Mamalyna:: said...

kella, i'm sori...sedap bangat tau!hehhehe...

::Mamalyna:: said...

lia, asben aku beli kat flat ijau, area blok c

::Mamalyna:: said...

adlina, maaf, tak sengaja tp sengaja menggoda iman kengkawan, hehehe

::Mamalyna:: said...

ana, memang pun... dahler dari bulat jadi 4 segi, tp rasa sedap!

::Mamalyna:: said...

kak ratna, memang sedap... burger yg kat umah mak akak tue pun sedap kan...

::Mamalyna:: said...

zimah, ai beli kat blok c, flat ijau

::Mamalyna:: said...

kak siti, ye ker, takpe, akak beli untuk akak n anak2 jer...